Skip to main content

Viva la Voorjaar op GoStores Gouda

Het is weer die tijd van het jaar waarin de dagen langer worden en de natuur langzaam ontwaakt uit haar winterslaap. Op winkelboulevard GoStores Gouda zijn we er klaar voor: Viva la Voorjaar! Een feestelijke viering van het nieuwe seizoen met een overvloed aan inspiratie, voordelige acties en leuke events. Ontdek snel wat er allemaal te beleven valt!

Toffe wooncontent met Laura

Ook dit jaar brengt Laura Heemskerk je weer de leukste woontips en neemt ze je mee in spannende challenges. Bovendien struint ze de GoStores af op zoek naar de mooiste woonaccessoires speciaal voor jou! De eerste challenge is al onderweg, dus houdt de social media kanalen van GoStores Gouda goed in de gaten voor het resultaat.

Fleurig paasweekend

Tijdens het paasweekend ben je van harte welkom op de GoStores. Bekijk de aangepaste openingstijden per winkel en zorg dat je erbij bent op zaterdag 30 maart. Onze vrolijke hostessen hebben voor alle bezoekers een fleurige verrassing!

Bij Vrijbuiter op GoStores Gouda vinden er ook tal van leuke activiteiten plaats tijdens het Voorjaarsevent. Geniet van boeiende workshops, productdemonstraties, deskundig advies, heerlijke foodtrucks en spannende kinderactiviteiten om jouw voorpret voor de zomer te laten beginnen. Kom langs, sla al jouw vakantiebenodigdheden in en profiteer van fantastische aanbiedingen en een speciaal extraatje. Nieuwsgierig naar wat dat extraatje inhoudt? Klik hier.

Mis deze leuke voorjaarsactiviteiten op GoStores Gouda niet! Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Blogs

Vind de laatste woontrends en andere toffe content op onze Instagram-pagina!

Volg ons op Instagram

Nog 1 dag!

Morgen is het feest op GoStores Gouda. We vieren het 10 jarige jubileum. Kom je ook op ons feestje? Je maakt kans op mooie prijzen.