Raymond Aarsman

Gouda750 Finale van Markt tot in schouwburg

De Grande Finale van Gouda750 is op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 september. Een 3-daags festival van de Markt tot in De Goudse Schouwburg vol gratis optredens met muziek, dans, (straat)theater, projectie, kortom een groots spektakel. Zet de

Thierry van Vugt, wethouder Gouda750: "Op 12 april 2022 is Gouda750 geopend door de Koning. Met dit meerdaagse festival krijgt het feest ook de Grande Finale die het verdient. Mooi dat de Goudse Schouwburg medeorganisator is van dit evenement!"

Kom dansen in de silent disco, draai in het historisch rad, word omver geblazen door de Sven Hammond Big Band en luister naar de Goudse Giganten in een muzikale eindshow. Beleef bijzondere shows in de Goudse Schouwburg en in de horeca, laat je verrassen door het ludieke straattheater en nog veel meer!

De Gouda750 Finale vindt plaats in de binnenstad van Gouda. Het festivalterrein loopt van de Markt tot in De Goudse Schouwburg. Dus ook Achter de Waag, bij de Agnietenkapel, de Nieuwe Markt en de Agnietenstraat: overal is wel iets te doen! Het festival wordt georganiseerd door het Programmateam Gouda750 en De Goudse Schouwburg.

Meer informatie over de programmering is te vinden op Gouda750finale.nl


Meer agendapunten

16 april 2022 – 31 december 2022 Stadhuis Markt Gouda
Gouda in Beeld en Gedicht

Dwars door de stad worden schitterende ingekleurde historische foto’s tot leven gebracht met gedichten en informatie over Gouda. De foto's en gedichten vormen de basis voor 5 wandelroutes en een fietsroute.

10 oktober 2022 om 18:45 – 22:00 De Goudse Schouwburg
Finaleavond Rabo ClubSupport 2022

Ik het kader van Rabo ClubSupport 2022 worden op maandag 10 oktober tijdens een spetterende avond in De Goudse Schouwburg de clubs in het zonnetje gezet en de uitslag bekend gemaakt.