De Theaterbakkerheij, Lieke Alblas

Woodstock in Concert

'Woodstock in Concert’ wordt een avond om niet snel te vergeten

Woodstock in Concert bij De Theaterbakkerheij Outdoor

De Theaterbakkerheij gaat op vrijdag 26 mei naar buiten! Op het GOUDasfalt-terrein, gelegen achter het theater, zal een eenmalig concert plaatsvinden in samenwerking met Riverdale Festival. Het Goudse dancefestival dat op zaterdag 27 mei plaatsvindt, stelt het festivalterrein beschikbaar voor ‘De Theaterbakkerheij Outdoor: Woodstock in Concert’.

Ruud Bakker (De Theaterbakkerheij), Thomas de Boer (Riverdale Festival) en Martin van der Starre (leadzanger van de band Woodstock The Story) kwamen een tijd geleden op een idee: een spectaculair concert op GOUDasfalt, met muziek van het festival waar het in 1969 allemaal mee begon; Woodstock.

MASS Events (organisator van Riverdale Festival op zaterdag 27 mei) gaat dat idee nu realiseren. Op één van de twee podia op het festivalterrein zal een groots concert worden gehouden. De Theaterbakkerheij zorgt voor de muzikale invulling. “Met Riverdale Festival trekken we vooral veel jonge bezoekers die van dancemuziek houden. Door op vrijdag Woodstock in Concert te organiseren kunnen we nu nóg meer verschillende mensen in en om Gouda blij maken gedurende het weekend!” aldus Thomas de Boer van Riverdale Festival.

'Woodstock in Concert’ wordt een avond om niet snel te vergeten. De muziek wordt verzorgd door de topband van de succesvolle voorstelling ‘Woodstock The Story’, waar al vele duizenden bezoekers in Nederland en Duitsland van genoten. De band vertolkt als geen ander de muziek die gespeeld werd tijdens Woodstock in 1969, waar artiesten als Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who en Santana optraden.

Zanger en musicalster Martin van der Starre is leadzanger van de band van Woodstock The Story. Sinds een paar jaar woont van der Starre op loopafstand van De Theaterbakkerheij en GOUDasfalt. “Het is onwijs gaaf om deze show nu hier in Gouda neer te kunnen zetten. We gaan bezoekers helemaal meenemen naar toen. Een driedaags festival in twee uur tijd, te gek!” zegt van der Starre.

Ook Ruud Bakker van De Theaterbakkerheij kan bijna niet wachten. “Vorig jaar hebben we negen avonden op GOUDasfalt gestaan met de grootse voorstelling ‘Gouda Op Sterk Water’. Dit wordt weer heel wat anders, maar minstens zo spectaculair!” zegt Bakker.

Op vrijdag 26 mei kunnen bezoekers een avondvullend programma verwachten. Op het terrein zal een hapje te eten zijn, er is een voorprogramma, de band van Woodstock The Story zal twee uur lang spelen én er komt een afterparty. ‘Love, Peace & Music’ is het motto van de spetterende show.

Kaartjes voor het concert zijn beschikbaar vanaf €26,- en zijn nu te koop via www.theaterbakkerheij.nl


Meer agendapunten

1 januari 2023 – 31 december 2024 De Goudse Schouwburg
Agenda De Goudse Schouwburg

Programma De Goudse Schouwburg seizoen 2022-2023

1 januari 2023 – 31 december 2024 Cinema Gouda
Filmagenda Cinema Gouda

Nu te zien en verwacht in Cinema Gouda

25 oktober 2023 – 31 december 2024 Cultuurhuis Garenspinnerij
Agenda Cultuurhuis Garenspinnerij

In Cultuurhuis Garenspinnerij is altijd wel wat te doen

5 juni 2024 – 28 augustus 2024 Stadhuis Markt Gouda
Gouds Montmartre iedere woensdag op Markt

Antiek, curiosa, verzamelen, brocante

5 juni 2024 – 30 juni 2024 De Firma | kunstcentrum Gouda
Goudse kunstenaar Paul Daelmans exposeert zijn verhaal in diverse disciplines

'De weg leidt door het oude land'- een vertelling verbeeld in verschillende kunstdisciplines

13 juni 2024 om 20:00 – 22:00 Cultuurhuis Garenspinnerij
Regenboogcafé, iedere derde donderdag van de maand

Kom aanwaaien of storm binnen, iedereen is welkom!