333travel logo

333travel

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Verlang je er ook naar om de meest bijzondere plekken van deze wereld beetje bij beetje te ontdekken? Dat komt goed uit, want sinds 2000 laten we reizigers kennismaken met de mooiste verre bestemmingen! Met onze op maat gemaakte privéreizen bieden wij je een unieke en vooral individuele beleving. Denk daarbij aan kleinschalige hotels en nét wat andere routes. Onze jarenlange ervaring, transparantie over de verwachtingen én de deskundigheid van onze reisspecialisten verzekeren je van een onvergetelijke rondreis.

Maatwerk als drijvende kracht

Ons team van reisspecialisten bestaat uit gepassioneerde wereldreizigers. Zij kennen de bestemmingen op hun duimpje. Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen ze graag met jou als reiziger. Zo zorgen we er voor dat elke reiziger van 333travel voorzien wordt van een persoonsgebonden advies en een individuele rondreis op maat.

Uiteraard bepaal je helemaal zelf hoe je je reisprogramma indeelt én waar je verblijft. Denk bijvoorbeeld aan een overnachting in een authentieke en plaatselijke B&B of juist in een super-de-luxe en kleinschalig vijfsterrenhotel. Zaken als vliegtickets, verblijf en excursies regelen we voorafgaand aan je reis, zodat je nergens naar hoeft om te kijken. Samen met een persoonlijke reisspecialist bekijk je welke bouwstenen jouw ideale rondreis of vakantie moet bevatten, zodat je met een duidelijk plan op pad gaat.

Ontdek de puurheid van een land

333travel staat voor het écht ontdekken van een verre reisbestemming. Met een eigen minibus, lokale en Engelssprekende gids, diverse excursies naar schitterende locaties, bezienswaardigheden of steden nemen we je mee naar een andere cultuur. Daarnaast zijn we continu op zoek naar de best bewaarde geheimen van onze reisbestemmingen, beter bekend als ‘De verborgen plekjes van..’. Dit zijn routes waarbij je van de gebaande paden af gaat en je op een pure manier in aanraking komt met de locals. Je zult weinig toerisme tegen komen, maar des te meer authentiek plekjes en bijzondere accommodaties.

Duidelijke informatie en heldere communicatie

Het boeken van een reis blijft spannend. Dat snappen we, want wat tref je eenmaal ter plekke zoal aan en klopt de vooraf gegeven informatie wel met je verwachtingen? We vinden het absoluut van belang dat je als reiziger goed wordt geïnformeerd. Het is immers wel zo fijn als je van tevoren weet waar je aan toe bent. Daarom bezoeken onze reisspecialisten zelf met enige regelmaat alle bestemmingen en accommodaties, zodat ze je dit precies kunnen vertellen. En ook wanneer je eenmaal op pad bent, kun je terecht bij ons. In de landen van onze bestemmingen staan kantoren die elke dag telefonisch bereikbaar zijn. Daarnaast bieden we als éérste verre reizen specialist gratis WiFi aan op de weg in je eigen minibus. Hierdoor is het mogelijk contact te houden met het thuisfront ook in landen of regio’s waar een internetverbinding verre van standaard is.