Brasserie Copper logo
Tip!

Brasserie Copper

Brasserie Copper focust zich op het creëren van een complete belevenis: een echt avondje uit.

Geniet van de gerechten op de kaart met het Copper week menu. Van zondag toy en met donderdag kun je voor €35,- kiezen uit een voor, hoofd en- nagerecht. M.u.v. Côte de boeuf

Bekijk hier de menu kaart van Brasserie Copper
Bekijk hier de allergenen lijst

Van plan om Brasserie Copper met een gezelschap van 10+ personen te bezoeken? Hiervoor heeft Copper een aantal menu’s samengesteld voor zowel lunch en diner. Een selectie van wat Brasserie Copper te bieden heeft, met voor ieder wat wils!

Bekijk hier het lunch menu van Brasserie Copper
Bekijk hier het diner menu van Brasserie Copper

Somethin’ to celebrate? Keuze stress? Of lust je gewoon graag een mooie wijn in combinatie met hét beste van onze eet kaart. High wine it is!

Dit arrangement is al vanaf twee personen te reserveren via onze website of per telefoon. Copper maakt om 18u00 plaats voor het diner. Gezellig blijven dineren? Geef dit dan vroegtijdig aan tijdens de High Wine.

Nieuwsgierig naar wat je allemaal verwachten kunt van de high wine?

Avondje theater? Op vertoon van je theaterticket kun je bij Copper gebruik maken van ‘Theater Tafelen’. Theater Tafelen houdt in dat als je voor 19u00 afrekent en de tafel verlaat, wordt er 10% korting op de gehele rekening  verrekend. Met uitzondering van Het Copper Menu en andere deals.

Afrekenen met een diner cadeaukaart is niet mogelijk tijdens Theater Tafelen. Om gebruik te maken van Theater Tafelen vraagt Copper je van te voren te reserveren en ‘Theatertafelen’ te vermelden bij de reservering.