De Jodan Boys logo
Tip!

De Jodan Boys

Na een aantal rondzwervingen heeft C.V.V. de Jodan Boys in 1964 haar thuis gevonden op Sportpark Oosterwei. Het complex bevindt zich aan de Oostzijde van Gouda. Het complex bestaat uit zeven velden en is gelegen aan de Sportlaan in Gouda. Onder het menu item “contact” vind je een routebeschrijving naar het complex.

Wil je gebruik maken van vergaderruimte binnen het Jodan Boys complex dan kun je via de bijgaande menu button een ruimte reserveren.

Velden

Sportpark Oosterwei  omvat zeven velden waarvan drie kunstgrasvelden en vier grasvelden. De drie grasvelden aan de noordzijde van de Sportlaan worden ook gebruikt door de Goudse Sportvereniging GSV. De velden 1, 2 en 4 beschikken over veldverlichting. De veldverlichting van het hoofdveld is in 2017 vernieuwd en voorzien van LED-verlichting. Hiermee zet Jodan Boys de eerste stappen op weg naar duurzaamheid. Rond het hoofdveld kunnen maximaal 2.500 toeschouwers genieten van de prestaties. Tijdens de wedstrijden van het eerste zijn gemiddeld vijfhonderd tot zevenhonderd vijftig toeschouwers aanwezig.

Gebouwen

Jodan Boys beschikt over 18 kleedkamers die over twee gebouwen zijn verdeeld. Scheidsrechters en leiders kunnen zich voor wedstrijdzaken of een sleutel melden in de commissiekamer. De commissiekamer bevindt zich in de sponsorhome (zie voor meer informatie de bijgevoegde plattegrond)

Jodan Boys heeft twee hoofdgebouwen met diverse gebruiksruimten.

Dug Inn: 

De horecavoorzieningen van de Jodan Boys zijn geconcentreerd in de Dug Inn. In de Dug Inn bevindt zich de keuken en er zijn diverse gebruiksruimten zoals een was- en voorraadruimte. De Dug Inn kan op doordeweekse dagen en avonden worden gehuurd. De ruimte is opgedeeld in een grote zaal en een kleine vergaderruimte. Op zaterdag doet de Dug Inn dienst als kantine en is de keuken geopend.

Sponsorhome:

Naast de Dug Inn beschikt de Jodan Boys over een multifunctionele Sponsorhome. Op de begane grond van de sponsorhome zijn kleedkamers en een verzorgingsruimte gesitueerd. Op de eerste verdieping bevindt zich de commissiekamer. In de commmissiekamer  worden alle wedstrijdzaken geregeld en kunt u zich als bezoeker melden. Op de eerste verdieping is ook een ruimte voor sponsoren en de bestuurskamer. De sponsorruimte wordt doordeweeks gebruikt om tijdens trainingen en oefenwedstrijden wat te kunnen drinken of eten. De Dug Inn is dan gesloten. Bij thuiswedstrijden van het eerste is de sponsorruimte alleen toegankelijk voor sponsoren.

Huisregels:
 
Welkom op Sportpark Oosterwei:

Je bent van harte welkom als gast bij C.V.V. De Jodan Boys. De club doet haar best om je een prettig en sportief verblijf te bieden. Dat lukt natuurlijk het best in goed samenspel met de bezoeker; ofwel een sportief een-tweetje. De belangrijkste punten staan hier onder, zodat je weet wat de club van jou, én van haar eigen leden verwachten. Ook vertelt de club je graag over onze sportiviteit & respect campagne: THE JODAN BOYS RULES. Want: ZONDER RESPECT GEEN VOETBAL.

regenboog vlag joden boys onelove racisme discriminatie.jpg

BELANGRIJKSTE HUISREGELS:

AUTO’S & FIETSEN

Parkeren mag alleen in de daarvoor bestemde vakken. Parkeren op de Sportlaan of het Verkennerspad is verboden. (De politie controleert streng en bekeurt regelmatig.) Zet fietsen in de fietsenstalling bij de entree of op het Verkennerspad.

WAARDEVOLLE SPULLEN

Bewaar geen waardevolle spullen in de kleedkamer, ook al gaat de deur op slot. De vereniging is niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging van/aan uw eigendommen.

ROKEN

Roken is verboden: op de velden, in de gebouwen en kleedkamers.

ETEN & DRINKEN

Eten op de (kunst)grasvelden mag niet. Dat geldt ook voor kauwgom! In de rust zorgt CVV de Jodan Boys voor limonade/thee.

Ruimte reserveren

Basisregels voor Sportiviteit en Respect:

Ook de vereniging voert campagne voor Sportiviteit & Respect: The Jodan Boys Rules. Het gaat om vijf basisregels die voor iedereen logisch zijn. Die regels staan op posters, op de website, op alle spelerspassen, op vlaggen en borden. Ze staan ook op een serieus contract, met nadere uitleg. Dit contract is ondertekend door bijna alle leden van de vereniging. (Daarmee heeft Jodan Boys dus ruim 1000 ‘contractspelers’).

De bedoeling is natuurlijk dat iedereen zich houdt aan die vijf regels en elkaar ook onderling erop aanspreekt. Want ook hier geldt, dat je het beste scoort als je samenspeelt. Meer weten over onze campagne? Kijk dan eens verder op de website ( www.cvvdejodanboys.nl ). En heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Laat het Jodan Boys weten: sportiviteitenrespect@cvvdejodanboys.nl