Swing Gouda logo
Tip!

Swing Gouda

Gastvrijheid én gezelligheid

Swing Gouda staat voor gastvrijheid én gezelligheid. Vanaf het verwarmde terras heb je uitzicht op het historische Oude Stadhuys van Gouda. Het is de plek waar je zeven dagen in de week en de hele dag door terecht kunt voor een Gouds genietmomentje. 

Elke weekend kun je je ideale avond uit beleven. Drink een cocktail bij Dependance, zing mee met je favoriete guilty pleasure gespeeld door de beste pianisten & drummers of swing tot in de late uurtjes met één van onze DJ’s! 

horeca swing microfoon.jpg

'Jij vraagt, wij spelen'

Iedere vrijdag en zaterdag kun je swingen tijdens een interactieve piano show met de beste pianisten en drummers uit ons land. Ze spelen al je verzoekjes van de sixties tot de top hits van nu. ‘Jij vraagt, wij spelen’ is dan ook het motto! Let op: aangepaste zomeragenda!

De menukaart

Begin de dag met een lekker kopje koffie met gebak of een ontbijtje, smul van een Gouds 12 uurtje, sluit je middag af met een verrassend biertje of dineer met onze signature Swing Steak. MEER INFORMATIE

Een tafel reserveren? RESERVEER HIER

Altijd in voor een feestje

Elk weekend kun je van een swingende avond uit genieten! Van dineren tijdens een live optreden tot cocktails drinken in onze cocktailbar én gezellige stapavonden met de beats van lokale DJ’s. Jij en je gezelschap hoeven je geen moment te vervelen! Ideaal voor een vrijgezellenfeest, avond uit met de vriendengroep óf als bedrijfsuitje!