Cinema Gouda

1 april...

Staanplaatsen in Cinema Gouda, de verplaatsing van het Erasmusglas uit de Sint-Jan naar Cinema Gouda: ook dit jaar heeft 1 april weer een stroom van grappen opgeleverd.

"Hoewel we dansen bij onze muziekfilms van Metallica, Coldplay en Antoon zeker zien zitten, gaan we uiteraard geen staplaatsen introduceren! Veel mensen hadden het al door in de comments, maar het ging inderdaad om een 1 aprilgrap. Bedankt voor alle leuke reacties. We hebben ze met plezier gelezen", zo laat Cinema Gouda weten.

5 euro deals!

Flauw hè zo'n 1 aprilgrap? Voor 5 euro naar cinema gouda klinkt natuurlijk wel erg goed! Cinema Gouda heeft  gelukkig goed nieuws voor mensen met een kleinere beurs, want ze hebben regelmatig wisselende 5 euro deals. Zie voor alle titels: https://bit.ly/CG_vijfeuro

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.