GSV, John Groeneweg

110-jarige voetbalvereniging GSV trekt zich terug uit competitie

De Goudse voetbalvereniging GSV, dat afgelopen zaterdag nog haar 110-de verjaardag vierde, trekt zich terug uit de competitie. Na de degradatie dit seizoen naar de vijfde en laagste klasse en de daaropvolgende leegloop van spelers, kan GSV geen volwaardig team meer op de been brengen.

GSV heeft derhalve geen standaard team in de competitie ingeschreven. GSV gaat (voorlopig) alleen met vier recreatieve teams het nieuwe seizoen in.

Onlangs benoemde GSV Marco Versloot en René Kruijf als opvolgens van de vertrekkende trainer Dick Vleggeert. "Vanaf het seizoen 2023/2024 zullen Marco Versloot en René Kruijf voor de groep staan. Beiden zijn geen onbekenden binnen onze vereniging. Marco Versloot is een zeer gerenommeerde trainer. Op zijn cv staan onder meer prima resultaten bij ASW en Haastrecht. Voor René Kruijf wordt dit zijn eerste klus als hoofdtrainer."

"In de komende periode zal de vereniging - in samenspraak met de hoofdtrainers - diverse gesprekken gaan voeren met zowel de huidige selectie als met potentiële nieuwe spelers. Beide hoofdtrainers hebben tevens als taak om de technische en medische staf verder te optimaliseren."

Maar die plannen worden voor komende seizoen in de ijskast gezet.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.