12 Lijsttrekkers bij verkiezingsdebat in Chocoladefabriek

Weet je niet waarom of waarop je moet stemmen tijdens de verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor de waterschappen? Kom dan naar het verkiezingsdebat van de regio op maandag 13 maart in de Chocoladefabriek Gouda. Thuis meekijken kan ook: zie chocoladefabriek.tv

 

Regiodebat

Woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en waterschappen. Op maandag 13 maart houden de gemeenten in Midden-Holland, samen met de Bibliotheek Gouda, een regiodebat voor de provincie Zuid-Holland. Alle inwoners van de gemeenten Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas, Krimpenerwaard en Gouda zijn van harte welkom om dit debat te volgen.

Woningbouw, bodemdaling, openbaar vervoer, asielbeleid en werkgelegenheid: dat en meer komt aan bod tijdens het debat. Ook komt de rol van bibliotheken op het gebied van cultuur ter sprake. Thomas van Zijl (BNR) leidt het debat waarbij 12 lijsttrekkers in gesprek gaan met elkaar, inwoners en ondernemers uit de regio.

Zij spreken met elkaar over drie actuele regionale en provinciale thema’s:

  •  Wonen en ruimte
  •  Economie en duurzame groei
  •  Bereikbaarheid en mobiliteit in de regio

Ben je erbij?

Het debat is in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20.

  • 19.00 uur: inloop met koffie en thee
  • 19.30 uur: start debat
  • 21.00 uur: einde debat en borrel

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Je kunt het debat ook online volgen via de livestream op de website van de Chocoladefabriek.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.