12 Lijsttrekkers bij verkiezingsdebat in Chocoladefabriek

Weet je niet waarom of waarop je moet stemmen tijdens de verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor de waterschappen? Kom dan naar het verkiezingsdebat van de regio op maandag 13 maart in de Chocoladefabriek Gouda. Thuis meekijken kan ook: zie chocoladefabriek.tv

 

Regiodebat

Woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en waterschappen. Op maandag 13 maart houden de gemeenten in Midden-Holland, samen met de Bibliotheek Gouda, een regiodebat voor de provincie Zuid-Holland. Alle inwoners van de gemeenten Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas, Krimpenerwaard en Gouda zijn van harte welkom om dit debat te volgen.

Woningbouw, bodemdaling, openbaar vervoer, asielbeleid en werkgelegenheid: dat en meer komt aan bod tijdens het debat. Ook komt de rol van bibliotheken op het gebied van cultuur ter sprake. Thomas van Zijl (BNR) leidt het debat waarbij 12 lijsttrekkers in gesprek gaan met elkaar, inwoners en ondernemers uit de regio.

Zij spreken met elkaar over drie actuele regionale en provinciale thema’s:

  •  Wonen en ruimte
  •  Economie en duurzame groei
  •  Bereikbaarheid en mobiliteit in de regio

Ben je erbij?

Het debat is in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20.

  • 19.00 uur: inloop met koffie en thee
  • 19.30 uur: start debat
  • 21.00 uur: einde debat en borrel

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Je kunt het debat ook online volgen via de livestream op de website van de Chocoladefabriek.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.

Weer in Gouda vandaag 11:20

Zonnig, droog en vrij warm weekend!

Zaterdag blijft er met een oost-noordoostenwind droge en vrij warme lucht het Groene Hartgebied instromen. De zon schijnt de gehele dag uitbundig en de maximumtemperatuur loopt op naar 23 graden Celsius in de Goudse regio. In het waterrijke Reeuwijkse plassengebied is het een fractie koeler met circa 21 graden Celsius. De oost-noordoostenwind is overwegend matig van kracht, windkracht 3 à 4 Beaufort.