Politie Basisteam Gouda

17 jarige jongen uit Gouda neergestoken, 17 jarige jongen uit Den Haag aangehouden

Het slachtoffer dat vrijdagavond werd gestoken in de Vlietpolderstraat in Gouda is een jongen van 17. Dat meldt de politie. Een eveneens 17-jarige jongen uit Den Haag is aangehouden als verdachte.

De steekpartij was rond 20u10 bij een appartementencomplex aan de Vlietpolderstraat in de Goudse woonwijk Goverwelle. De politie spreekt over een mishandeling, waarbij ook is gestoken.

De verdachte sloeg na het incident op de vlucht, maar is later in een woning aan de Schikpolderstraat  gearresteerd. Het gaat om een jongen uit Den Haag.

De gewonde tiener uit Gouda is door ambulancepersoneel onderzocht. Een woordvoerster van de politie meldde vrijdagavond dat hij naar het ziekenhuis was gebracht.

Iets gezien?

De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit incident en komt graag in contact met getuigen. Heb je  vrijdagavond 16 februari iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van de Vlietpolderstraat? Of heb je op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het de politie weten op 0900-8844.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.