Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

6 april Open Huizendag, 4 april inloopmiddag Rabobank Hollandse IJssel

Wil jij zaterdag goed voorbereid op huizenjacht? Dan is het handig om alvast te laten berekenen wat je kan lenen voor jouw droomwoning. Je kunt zonder afspraak bij Rabobank Hollandse IJssel binnenlopen op het inloopmoment. Zo heb je snel inzicht in jouw hypotheekmogelijkheden. Een fijn idee bij de zoektocht naar jouw droomhuis.

Waar en wanneer?

Loop aanstaande donderdag 4 april zonder afspraak tussen 13u00 en 17u00 bij Rabobank Hollandse IJssel binnen met je woonvragen. Rabobank in Gouda, Burgemeester Jamessingel 41.

Neem je een recente salarisstrook mee? Dan geven de adviseurs van de Rabobank Hollandse IJssel je een indicatie van wat je maximaal kunt lenen. Ben je ondernemer? Neem dan je jaarcijfers én IB-aangifte mee.

Andere mogelijkheden

Kun je niet langskomen, maar ben je wel benieuwd wat er financieel haalbaar is? Bereken het zelf op de website van de Rabobank of maak een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek met een adviseur. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt. Via videogesprek, telefonisch of op kantoor. 

Dus, ben jij op zoek naar jouw droomwoning en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Aarzel dan niet en kom langs bij het Inloopmoment van de Rabobank Hollandse IJssel of via een ander contactmoment.


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.