Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

6 april Open Huizendag, 4 april inloopmiddag Rabobank Hollandse IJssel

Wil jij zaterdag goed voorbereid op huizenjacht? Dan is het handig om alvast te laten berekenen wat je kan lenen voor jouw droomwoning. Je kunt zonder afspraak bij Rabobank Hollandse IJssel binnenlopen op het inloopmoment. Zo heb je snel inzicht in jouw hypotheekmogelijkheden. Een fijn idee bij de zoektocht naar jouw droomhuis.

Waar en wanneer?

Loop aanstaande donderdag 4 april zonder afspraak tussen 13u00 en 17u00 bij Rabobank Hollandse IJssel binnen met je woonvragen. Rabobank in Gouda, Burgemeester Jamessingel 41.

Neem je een recente salarisstrook mee? Dan geven de adviseurs van de Rabobank Hollandse IJssel je een indicatie van wat je maximaal kunt lenen. Ben je ondernemer? Neem dan je jaarcijfers én IB-aangifte mee.

Andere mogelijkheden

Kun je niet langskomen, maar ben je wel benieuwd wat er financieel haalbaar is? Bereken het zelf op de website van de Rabobank of maak een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek met een adviseur. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt. Via videogesprek, telefonisch of op kantoor. 

Dus, ben jij op zoek naar jouw droomwoning en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Aarzel dan niet en kom langs bij het Inloopmoment van de Rabobank Hollandse IJssel of via een ander contactmoment.


Meer nieuws

Geschiedenis vandaag 10:08

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij. Het Historisch Platform Gouda reikte zaterdag aan de kersverse Goudologen het certificaat Goudologie 1 uit. Dit na een goed gemaakt examen in - hoe kan het ook anders - het stadhuis op de Markt.

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt. 

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.

Museum vandaag 08:00

Lievelingspop van 9-jarige Edith, vermoord in WOII, komt in Museum Gouda

De pop van de joodse Edith Roseij Beek (1934-1943) wordt onderdeel van de collectie van Museum Gouda. Het Goudse meisje zat in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken, maar tevergeefs: als 9-jarige werd ze in Auschwitz vermoord. Haar lievelingspop liet ze achter op haar onderduikadres.