A12 richting Utrecht bij Gouwe Aquaduct dit weekeinde afgesloten

Dit weekeinde vinden werkzaamheden plaats aan het Gouwe-aquaduct. De A12 richting Utrecht is tussen Moordrecht en Gouda afgesloten. Houd rekening met omleidingen en extra reistijd en plan je route goed voor een soepele reis.

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het Gouwe-aquaduct. Hiervoor is het noodzakelijk om de snelweg A12 tussen Gouda en Moordrecht af te sluiten. Eerst in de richting van Den Haag, daarna richting Utrecht. Weggebruikers moeten rekening houden met 20 tot 30 minuten extra reistijd.

De eerste weekendafsluiting wegens werkzaamheden aan het Gouwe-aquaduct vonden plaats van zaterdag 13 januari 21u00 tot maandag 15 januari 05u00. Tijdens deze werkzaamheden was de A12 richting Den Haag tussen Gouda en Moordrecht afgesloten.

De tweede afsluiting zou plaats vinden van zaterdag 20 januari 21u00 tot maandag 22 januari 05u00. Door slecht weer kunnen de werkzaamheden niet door gaan. Daarom verschuift Rijkswaterstaat de werkzaamheden naar het reserveweekend van zaterdag 27 januari 21u00 tot maandag 29 januari 05u00. Tijdens deze afsluiting is de A12 richting Utrecht tussen Moordrecht en Gouda afgesloten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.