Action Gouda
Advertorial Winkels

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Nieuws

Het grote en mooie nieuws voor (de bezoekers van) Winkelcentrum Bloemendaal kwam januari 2022 al naar buiten via vastgoedadvieskantoor RemmersVanGorkom. "Na een intensief traject is het gelukt een huurovereenkomst tot stand te brengen voor circa 1.000 m2 winkelruimte op eerste verdieping recht tegenover de LIDL vestiging", zo liet Remmers VanGorkom Vastgoedadviseurs weten.

De budgetwinkel betrekt de panden van Scapino en Sara Mode, tegenover de Lidl. Action is de snelst groeiende non-food discounter in Europa. Action biedt een steeds wisselend aanbod van ruim 6.000 producten in 14 productcategorieën tegen de laagste prijs, van dagelijkse benodigdheden als schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsartikelen tot producten die het leven een beetje beter maken en je inspireren je huis te verbeteren.

Grootste winkelcentrum

Het overdekte Winkelcentrum Bloemendaal is het grootste winkelcentrum van Gouda en omgeving en telt circa  65 winkels met drie supermarkten. "Wij bedanken verhuurder A.J. Real Estate B.V. en het team van Action voor hun inspanningen om deze transactie mogelijk te maken", aldus Frank van Gorkom.

Het duurde een tijdje voordat de koopjeswinkel Action haar deuren daadwerkelijk kan open in Winkelcentrum Bloemendaal. Dat gebeurt dus nu op korte termijn. Het wordt dan het tweede filiaal in Gouda. Gouda heeft al een goed lopend Action-filiaal aan de Goudkade. De Action aan de Goudkade zit er sinds 2011.

Zie voor meer info en foto's op https://www.remmersvangorkom.nl/aan-en-verkoopbegeleiding/action-winkelcentrum-bloemendaal-gouda/


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.