Action Gouda
Advertorial Winkels

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Nieuws

Het grote en mooie nieuws voor (de bezoekers van) Winkelcentrum Bloemendaal kwam januari 2022 al naar buiten via vastgoedadvieskantoor RemmersVanGorkom. "Na een intensief traject is het gelukt een huurovereenkomst tot stand te brengen voor circa 1.000 m2 winkelruimte op eerste verdieping recht tegenover de LIDL vestiging", zo liet Remmers VanGorkom Vastgoedadviseurs weten.

De budgetwinkel betrekt de panden van Scapino en Sara Mode, tegenover de Lidl. Action is de snelst groeiende non-food discounter in Europa. Action biedt een steeds wisselend aanbod van ruim 6.000 producten in 14 productcategorieën tegen de laagste prijs, van dagelijkse benodigdheden als schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsartikelen tot producten die het leven een beetje beter maken en je inspireren je huis te verbeteren.

Grootste winkelcentrum

Het overdekte Winkelcentrum Bloemendaal is het grootste winkelcentrum van Gouda en omgeving en telt circa  65 winkels met drie supermarkten. "Wij bedanken verhuurder A.J. Real Estate B.V. en het team van Action voor hun inspanningen om deze transactie mogelijk te maken", aldus Frank van Gorkom.

Het duurde een tijdje voordat de koopjeswinkel Action haar deuren daadwerkelijk kan open in Winkelcentrum Bloemendaal. Dat gebeurt dus nu op korte termijn. Het wordt dan het tweede filiaal in Gouda. Gouda heeft al een goed lopend Action-filiaal aan de Goudkade. De Action aan de Goudkade zit er sinds 2011.

Zie voor meer info en foto's op https://www.remmersvangorkom.nl/aan-en-verkoopbegeleiding/action-winkelcentrum-bloemendaal-gouda/


Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.