Advertorial Evenementen

Actief met groen? Kom dan naar Groene Happening

Ben jij actief met Groen? Beheer je een boomspiegel, een buurt- of geveltuin, heb jij groene plannen voor de buurt? Kom dan naar de Groene Happening op zaterdag 15 april van 15u00 tot 17u30 bij De Goudse Waarden aan de Heemskerkstraat.

De Groene Happening: de plek om elkaar te ontmoeten, te inspireren en van elkaar te leren!

Het programma kun je hier downloaden.

Neem stekjes en zaad mee om te ruilen!
Laat je snoeischaar, heggeschaar of spade gratis slijpen door de Groene Motor.
Laat je inspireren door de flitspresentaties.
Deel je groene droom voor de buurt.

Wissel met elkaar uit, krijg advies en deel jouw tips en ideeën over onderwerpen als water opvangen, composteren, bijvriendelijke buurttuin, keze van planten en struiken, hoe krijg ik meer vrijwilligers, hoe kom ik aan subsidie, wat doe ik tegen vandalisme, waar bewaar ik gereedschap enz.

Aan het eind is er een leuke attentie voor elk GMJD initiatief.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.