Sport.Gouda
Advertorial Sport en recreatie

Actiemaand Groenhovenbad! Profiteer van huidige tarieven

SPORT•GOUDA hanteert per 1 september 2022 nieuwe tarieven voor de activiteiten, horeca en de zwembaden. Dit op basis van de door de gemeente Gouda vastgestelde sporttarieven. Dit komt neer op een prijsstijging van 6,4%. In de actiemaand geeft SPORT•GOUDA je de kans om alle baden-, senioren- of/of leskaarten aan te schaffen tegen het huidige tarief.

sport.gouda actiemaand groenhovenbad.jpg
 
In juni 2022 heeft het college van burgemeester en wethouders van Gouda de nieuwe sporttarieven vastgesteld (conform de CBS-prijsindex van januari 2022). Dit komt neer op een prijsstijging van 6,4%. SPORT•GOUDA werkt volgens de tarieven die worden vastgesteld door de gemeente. Dat wil zeggen dat de Goudse sportorganisatie per 1 september 2022 nieuwe tarieven hanteert voor de activiteiten, horeca en zwembad.
 
SPORT•GOUDA heeft als doel om sporten en bewegen mogelijk te maken voor zoveel mogelijk Gouwenaars. Omdat de sportorganisatie dit graag willen blijven bevorderen, wil SPORT.GOUDA je graag nog de kans geven jouw zwemproduct aan te schaffen, tegen het huidige tarief. 
 
Dit kan nog heel de maand augustus en geldt voor alle baden-, senioren- of/of leskaarten. Scoor jouw product deze maand nog snel! 

Meer nieuws

Opinie vandaag 10:00

Voetbalsupporters

Waar een overwinning van een voetbalteam weer niet toe kan leiden. De overwinning van Marokko op België zorgde deze week voor supportersrellen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Brussel. Het woord supporter is hier niet op zijn plaats want hier was mijns inziens weer sprake van puur vandalisme.

Opinie vandaag 10:00

Beleidsplan

Heb jij je ooit afgevraagd of onze lieve Heer eerst een beleidsplan schreef toen Hij de aarde schiep? Of, als je anders gelovig bent, dat er ergens aan het begin van de evolutie, een dikke map met uitgewerkte ideeën klaar lag? Steeds meer kom ik er achter dat de mooiste dingen ontstaan daar waar een paar mensen een plan hebben, elkaar enthousiasmeren en er voor gaan.  

Kerk vandaag 08:00

Sinterklaasliedjes in de Sint Janskerk

Slagwerker Dick Le Mair en stadsorganist Gerben Budding brengen zaterdagmiddag 3 december in de Sint Janskerk een programma rond Sinterklaas. Aanvang is 16u00. Naast een improvisatie over Sinterklaasliedjes klinken er ‘onbestaanbare meesterwerken’ rond het feest van de heilige Nicolaas en composities van Le Mair.

Gemeente vandaag 08:00

Thuiswerkende ambtenaren kosten Gouda 900.000 euro

Er wordt sinds corona meer thuisgewerkt en dat blijkt flink geld te kunnen kosten. Waar de Goudse ambtenaren eerst op een vaste PC in het Huis van de Stad werkte, zijn nu laptops nodig. Zo moet de gemeente Gouda de komende jaren een bedrag van 900.000 euro investeren. Dit om laptops, dockingstations, beeldschermen, toetsenborden, muizen en andere benodigdheden aan te kunnen schaffen.

Advertorial Winkels vandaag 07:30

Wintershoppen op GoStores Gouda

De feestdagen staan voor de deur. Het is tijd om je huis weer gezellig te maken en de kerst in huis te halen. Kom wintershoppen bij GoStores Gouda en laat je inspireren. 

Sport vandaag 06:00

Voetbalwedstrijden zaterdag vervroegd vanwege Oranje

Evenals voorgaande keren dat het Nederlands Elftal op WK's en EK's in actie kwam op tijdstippen dat normaliter amateurvoetbalwedstrijden op het programma staan, worden komende zaterdag vrijwel alle voetbalduels vervroegd naar het begin van de middag. Zodoende kan iedereen thuis of in de kantine naar Nederland - Verenigde Staten kijken om 16u00 nadat eerst zelf gevoetbald is.