Parole, Pieter van Vliet

Ad Astra gaat veertigste tennisseizoen in met nieuwe padelbanen

Op 26 maart start het veertigste tennisseizoen van Ad Astra! Het jubileumjaar van de Goudse tennisvereniging begint goed. De vereniging krijgt twee padelbanen, waarvan de aanleg volop in gang is. De banen kunnen naar verwachting in mei in gebruik worden genomen. De tennisbanen vanaf 26 maart wel weer.

Op 26 maart gaat de club van start met een drukke en gezellig middag. Er is een open dag gepland voor belangstellenden voor tennis. Tussen 14u00 en 16u00 is inloop en worden er clinics gegeven.

Winterslaap

Het feestjaar zal officieel geopend worden met het hijsen van de Ad Astra 40 jaar vlag. Dit zal om 14u00 plaatsvinden. Aansluitend is er voor de leden van Ad Astra een openingstoernooi. Goed om weer uit winterslaap te komen en weer lekker buiten te spelen.

Voor alle leden ligt er die middag een aandenken aan 40 jaar Ad Astra klaar, samen met een kalender waarin alle activiteiten van het feestjaar staan. Later die middag is er een informatie-bijeenkomst speciaal voor alle seniorleden die sinds 2020 lid zijn geworden.

Astraatje

Na afloop van het openingstoernooi is er de presentatie van alle activiteiten die in 2022 gepland zijn en van het 'Astraatje'. Wat dat is, laat de vereniging nog even in het midden. 

's Avonds vanaf 19u30 wordt een pubquiz gehouden waarin teams tegen elkaar kunnen strijden met algemene kennis. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen vandaag 08:36

Feestelijke opening varkensstal en jubileumjaar kinderboerderij

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden bestaat 50 jaar! Dit laten ze daar niet ongemerkt voorbij gaan. Ze openden het jubileumjaar afgelopen zondag met de opening van de varkensstal door  Wethouder Klijmij-van der Laan en Kinderwethouder Luc van Gastel.  In de afgelopen maanden is de varkensstal opgeknapt en opnieuw ingericht. 

Advertorial Theater vandaag 08:24

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

4 en 5 mei gisteren 19:12

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Koningsdag gisteren 18:54

Hier heb je het programma voor Koningsdag

Gouds Geluk houdt op 26 en 27 april voor de eerste keer Koningsnacht en Koningsdag in Gouda. Onder de naam ‘Oranje Geluk’ kondigde de organisatie begin maart de evenementen aan. Inmiddels is bekend wie er wanneer optreedt en wat er allemaal te doen is tijdens Koningsdag. Ook krijg je hier praktische informatie over hardcups en betalen.