Fairtrade Gouda, Lucas A. Nijenhuis
Advertorial Fairtrade Gouda

Afscheid in eigen kring van Fairtrade Gouda-voorzitter Jaap Warners

Fairtrade Gouda heeft in eigen kring afscheid genomen van Jaap Warners als voorzitter van de Stichting Fairtrade Gouda. Dat gebeurde tijdens het jaarlijkse etentje van de vrijwilligers van Fairtrade Gouda in het IJsselhuis. 

Daarbij was ook aanwezig de opvolger van Jaap Warners, het voormalige PvdA-raadslid Frank van der Knaap.

Jaap Warners (oud-wethouder en raadslid voor de PvdA) is 12 jaar voorzitter geweest van de stichting. Hij blijft nog wel betrokken bij de activiteiten van Fairtrade Gouda.

Zie ook:
https://zogouds.nl/nieuws/voor-fairtrade-maakte-ik-graag-een-uitzondering
https://zogouds.nl/nieuws/frank-van-der-knaap-volgt-jaap-warners-op-als-voorzitter-stichting-fairtrade-gouda

Op de foto Jaap Warners (links) en Ruud Lambregts.

 


Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.