SV Donk

'Als je bovenaan staat, kun je kennelijk eisen stellen...'

Vandaag, zaterdag, staat de oefenwedstrijd SV Donk-Montfoort SV op het programma. Of toch niet... "Afspraken gemaakt met koploper 1A Montfoort... oefenen in Gouda. Maar als je bovenaan staat, kun je kennelijk eisen dat je alsnog alleen thuis wilt spelen. Je komt maar naar de grote mijnheer Gert Kruijs...koekoek...veel succes", zo twittert sv Donk. De oefenwedstrijd gaat dus niet door.

Maar Donk is niet voor één gat te vangen. "Uiteraard spelen we vandaag wel. We gaan op bezoek bij vv Nieuwerkerk."


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Ere wie ere toekomt vandaag 12:48

Orgelbouwer Adrie Vergeer ontvangt Romke de Waardpenning

Adrie Vergeer, de bekende orgelbouwer én Gouds Ereburger, ontving onlangs de prestigieuze Romke de Waardpenning. Dit gebeurde tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van de Kring van Draaiorgelvrienden in de prachtige orgelzaal van Hans Bekkers in Deurne.

Advertorial Winkels vandaag 11:47

Koninklijke aanbiedingen bij Klant is Koning VIP-avonden Diertotaal Utopia

Diertotaal Utopia heeft iets speciaals voor jou in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP-avonden bij Diertotaal Utopia, met koninklijke aanbiedingen en leuke verrassingen.

Advertorial Koningsdag vandaag 11:34

Oranjeconcert op Koningsdag in Sint Janskerk

Uiteraard wordt op Koningsdag het traditionele Goudse oranjeconcert weer uitgevoerd in de Sint-Jan. Met medewerking van onder meer Gouda’s Harmonie De Pionier en Stedelijke Harmonie Caecilia Gouda.

Sport en recreatie vandaag 10:39

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Opinie vandaag 10:00

Kleurrijke sokken

Ik was deze week op een jaarlijkse bijeenkomst voor specialisten en klanten van een groot Amerikaans IT-bedrijf. Dit soort bijeenkomsten hebben een huizenhoog yuppie gehalte met grote parkeerplaatsen voor dure auto’s en een hoog ons-kent-ons gehalte.

Ere wie ere toekomt vandaag 08:58

Vrijwilligerspenning Gouda voor Leen Ouweneel

Leen Ouweneel heeft dinsdag uit handen van wethouder Thierry van Vugt de vrijwilligerspenning van Gouda gekregen. Ouweneel is als sinds 1982 actief bij Stichting Vrienden van Archief en Librije. Onder andere als penningmeester.