Advertorial Cinema Gouda

André Rieu dit weekeinde te horen en te zien in Cinema Gouda

Geen reis naar Maastricht nodig! De geliefde Koning van de Wals brengt na het grote succes van vorig jaar opnieuw zijn glorieuze zomerevenement op het iconische Vrijthof naar Cinema Gouda. In dit weekend van 26 en 27 augustus wordt het bioscoopconcert ‘Love Is All Around’ vertoond in Gouda. Kaarten zijn nu verkrijgbaar.

De film is een registratie van de concerten die André Rieu deze zomer weer geeft in zijn geboorteplaats. Samen met zijn geliefde Johann Strauss Orkest betovert hij het publiek met klassiekers, populaire meezingers en heerlijke walsen. De optredens van gastsolisten en een charmant gospelkoor voegen een extra magisch tintje toe. Het wordt weer een verfrissend, romantisch en onvergetelijk feest in de bioscoop.

“Liefde is de muziek van ons hart en kent geen grenzen. Het is de mooiste uiting van emotie en de mooiste melodie die we in ons leven kunnen spelen. Ik wens jullie allemaal veel liefde en muziek toe en ik hoop dat jullie in jullie plaatselijke bioscoop zullen genieten van het jaarlijkse concert in Maastricht vol vreugde en romantiek”, aldus Rieu.

Tickets

De filmvoorstelling is op twee momenten te zien: op zaterdag 26 augustus om 20u00 en op zondag 27 augustus om 14u00 uur. Kaarten à € 17,50 zijn te koop via www.cinemagouda.nl en aan de kassa in de bioscoop.


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.