Advertorial Cinema Gouda

André Rieu dit weekeinde te horen en te zien in Cinema Gouda

Geen reis naar Maastricht nodig! De geliefde Koning van de Wals brengt na het grote succes van vorig jaar opnieuw zijn glorieuze zomerevenement op het iconische Vrijthof naar Cinema Gouda. In dit weekend van 26 en 27 augustus wordt het bioscoopconcert ‘Love Is All Around’ vertoond in Gouda. Kaarten zijn nu verkrijgbaar.

De film is een registratie van de concerten die André Rieu deze zomer weer geeft in zijn geboorteplaats. Samen met zijn geliefde Johann Strauss Orkest betovert hij het publiek met klassiekers, populaire meezingers en heerlijke walsen. De optredens van gastsolisten en een charmant gospelkoor voegen een extra magisch tintje toe. Het wordt weer een verfrissend, romantisch en onvergetelijk feest in de bioscoop.

“Liefde is de muziek van ons hart en kent geen grenzen. Het is de mooiste uiting van emotie en de mooiste melodie die we in ons leven kunnen spelen. Ik wens jullie allemaal veel liefde en muziek toe en ik hoop dat jullie in jullie plaatselijke bioscoop zullen genieten van het jaarlijkse concert in Maastricht vol vreugde en romantiek”, aldus Rieu.

Tickets

De filmvoorstelling is op twee momenten te zien: op zaterdag 26 augustus om 20u00 en op zondag 27 augustus om 14u00 uur. Kaarten à € 17,50 zijn te koop via www.cinemagouda.nl en aan de kassa in de bioscoop.


Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.