Arjenne Vossepoel laat kunstproject INGEZETENEN zien

Voor de viering van Gouda750jaar gingen 20 kunstenaars aan de slag met de realisatie van een uniek kunstproject INGEZETENEN op GOUDasfalt, het voormalig industrieterrein aan de rivieroever van de Hollandsche IJssel. De inspiratie wordt gevormd door de inwoners van Gouda, die net als het kunstproject voortdurend in beweging zijn en zich ontwikkelen. Ook na 7,5 eeuw. Speciaal voor Editie Groene Hart (www.EDGH.nl) liet Arjenne Vossepoel, een van de inititiafnemers, dit unieke project zien. INGEZETENEN is nog te zien t/m 11 september op GOUDasfalt. Voor meer informatie: www.goudasfalt.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 08:00

Help de gemeente om mensen te helpen met geldproblemen

De gemeente Gouda helpt inwoners die moeite hebben met rondkomen, betalingsproblemen of schulden hebben. Deze hulp kan van levensbelang zijn, en het moet dus goed werken. Daarom heeft de gemeente jouw hulp nodig! 

Sport en recreatie gisteren 21:00

Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Ontdek het zelf tijdens het open weekend

Ga je voor BBB - Buik Billen Benen of voor CDA - Cardio Douchen Afdrogen? Misschien heb je meer met PVV - Poweryoga Voor Vrienden, ben je toe aan D66 - Dag66 zonder spierpijn of heb je zin in CU - Cappuccino Uurtje? Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Van spanning tot ontspanning: het kan er allemaal. Ontdek het zelf tijdens het open weekend van SportCity Gouda.

Opinie gisteren 20:00

Communiceren

Er was ergens een klusje te doen. Er moest onkruid getrokken worden in een buurtje. Maar hoe gingen we dat aanpakken?

Opinie gisteren 18:45

Kwaliteit van de Kleiweg heeft impuls nodig

Tijdens de bestuursvergadering van de Samenwerkende Binnenstad Ondernemers Gouda (SBG) op 13 september  hebben we gesproken over de kwaliteit van de Kleiweg. We ontvangen meerdere signalen vanuit de ondernemers en de centrummanager dat de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van deze zeer belangrijke winkelstraat een impuls nodig heeft.