Cyclus, Arno van Haasterecht

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie. 

Logistieke sector

Op dit moment is Van Haasterecht algemeen directeur van Trevvel. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij DHL, Flora Holland en de Koninklijke Landmacht. Van Haasterecht beschikt over uitgebreide ervaring in de logistieke sector en het leiden van operationele teams.

Van Haasterecht is ook verheugd over zijn nieuwe rol. “Het is een waar genoegen om de leiding te mogen nemen bij Cyclus, een organisatie die een vitale maatschappelijke rol vervuld. Ik zie ernaar uit om de medewerkers te ontmoeten en met veel enthousiasme aan de slag te gaan.”

Linda Boot

Van Haasterecht volgt Linda Boot op die per 1 februari 2024 benoemd is als algemeen directeur van RET N.V. Van 1 februari tot 15 juli 2024 vervult Jeroen de Vries de rol van waarnemend directeur van Cyclus, naast zijn functie als manager logistiek en ontwikkeling.

Met de benoeming van Van Haasterecht haalt Cyclus een bestuurder binnen met een frisse kijk op de toekomst van de organisatie. “We zijn zeer verheugd dat Arno deze functie gaat vervullen”, zegt Peter Ploegsma, voorzitter van de raad van commissarissen. “De keuze voor Arno was unaniem in een selectietraject met een brede stakeholder vertegenwoordiging. Zijn kennis en ervaring zijn van waarde bij de ontwikkeling van Cyclus als organisatie en professioneel partner en bij het versterken en verder ontwikkelen van de circulaire economie in de regio.” 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.

Advertorial Festival vandaag 10:29

Jodan Boys viert 90-ste verjaardag met jubileumfestivals voor iedere Gouwenaar

Voetbalvereniging CVV De Jodan Boys bestaat dit jaar 90 jaar en dat wordt op meerdere manieren groots gevierd. Hoogtepunten zijn de evenementen op 14 en 15 juni, waar bands en artiesten als Freddy Moreira, Ammar en André Hazes Undercover zullen optreden op het eigen sportpark. Dankzij de bijdragen van trouwe sponsoren van de club kunnen beide evenementen gratis worden bezocht. Wel roept de club op om niet lang te wachten met het reserveren van een gratis ticket, want vol is vol.