Asociaal Marketing
Advertorial Voetbal

Asociaal Marketing geeft doeltreffende voorzet aan sponsors Jodan Boys

Asociaal Marketing komt met een mooie en doeltreffende actie voor het jubilerende Jodan Boys. In een doeltreffende combinatie met Jodan Boys (zie video) biedt sponsor Asociaal Marketing al de zakelijke relaties van Jodan Boys een speciale actie aan. Via dit samenspel kunnen alle JB-sponsors op hun website zes maanden lang gratis kennis maken met en gebruik maken van LeadBot.

jodan boys asociaal marketing jelle en friso een-tweetje.jpeg

Wat is Leadbot?

LeadBot zet websitebezoekers om in leads en zorgt ervoor dat iedere organisatie meer rendement uit de website haalt. "LeadBot begroet je bezoeker, laat de belangrijkste knoppen van jouw website zien en verlaagt de drempel om contact op te nemen", zo vertellen Jelle van der Poel en Friso van der Pijll, eigenaren van Asociaal Marketing.

Voordelen van Leadbot

Conversie van bezoekers naar leads: Bezoekers komen met een doel naar jouw website. LeadBot optimaliseert de website-ervaring om niet alleen bezoekers te boeien, maar ook om hen om te zetten in leads of klanten.

Efficiëntie in leadbeheer: LeadBot zorgt niet alleen voor meer leads, maar biedt ook een gestroomlijnde manier om deze leads direct door te sturen naar de relevante afdeling of contactpersoon.

Op maat gemaakte ervaring

"Elke LeadBot kan volledig gepersonaliseerd worden, afgestemd op de unieke doelen van jouw website. Meer dan 300 websites profiteren al van de voordelen van LeadBot", aldus Van der Poel en Van der Pijll.

Doe mee aan de actie

Benieuwd hoe je kunt deelnemen aan deze actie en wat de voorwaarden zijn? Alle details vind je op: www.leadbot.nl/jodan-boys Mis deze kans niet om volledig gratis jouw website te laten scoren en naar een hoger niveau te tillen!


Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.

Advertorial Festival vandaag 10:29

Jodan Boys viert 90-ste verjaardag met jubileumfestivals voor iedere Gouwenaar

Voetbalvereniging CVV De Jodan Boys bestaat dit jaar 90 jaar en dat wordt op meerdere manieren groots gevierd. Hoogtepunten zijn de evenementen op 14 en 15 juni, waar bands en artiesten als Freddy Moreira, Ammar en André Hazes Undercover zullen optreden op het eigen sportpark. Dankzij de bijdragen van trouwe sponsoren van de club kunnen beide evenementen gratis worden bezocht. Wel roept de club op om niet lang te wachten met het reserveren van een gratis ticket, want vol is vol.