AS Media

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietsers op Schoonhovenseweg

Twee fietsers zijn vrijdagavond omstreeks 19u25 gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de Schoonhovenseweg/Gouderaksedijk, nabij de rotonde Stolwijkersluis. De automobilist sloeg na het ongeval op de vlucht. Beide fietsers raakten gewond en zijn vervoerd naar een ziekenhuis. 

De bestuurder van de auto zou hierna betrokken zijn geweest bij een achtervolging door Gouda. Jet gaat hierbij om de achtervolging die eindigde in een crash op De Wissel in de wijk Oosterwei.

De politie heeft het ongeval en het doorrijden in onderzoek.

Leden van de Forensische Opsporing Verkeer brengen het ongeval in kaart.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.