Avondvierdaagse Gouda

Avondvierdaagse Gouda gaat 63-ste editie in

De Avondvierdaagse gaat dit jaar verder op het pad dat de organisatie is ingeslagen bij de bijzondere Gouda750jaar editie, van vorig jaar. En wel in een Avondvierdaagse met een grote (10 en 15 km) en een kleine (5 km) vierdaagse in één! Dus voor alle leeftijden. 

jeugdavondvierdaagse groep.jpg

Avondvierdaagse Gouda nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de 63-ste editie van de Goudse vierdaagse, die gehouden zal worden op 23, 24, 25 en 26 mei 2023.

Vanaf 2023 zijn er voor alle leeftijden afstanden te wandelen, 5, 10 of 15 km. De routes lopen door Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk, Haastrecht, Stolwijk en Moordrecht. "Vanaf dit jaar hebben wij naast de 5 km ook een 10 km en 15 km route. Iedereen mag zich inschrijven voor beide afstanden", zo vertelt Linda Verschut van de organisatie.
 
Daag jezelf uit, samen met je vriendjes, collega’s of teamgenoten. Trommel die oude schoolklas eens op, 
of oefen alvast voor de Nijmeegse. Wandel mee met de gezelligste wandeltocht van Gouda van 23 tot en met 26 mei.

Op dinsdag 23 mei, wanneer de avondvierdaagse van start gaat, bestaat nog gelegenheid tot inschrijven tussen 15u00 tot 18u15 in de bouwkeet op het achterste gedeelte van parkeerterrein Klein Amerika, tegen een verhoogd tarief van € 10,- per persoon.

Algemene informatie: jeugdavondvierdaagse@gmail.com

Websites: https://jeugdavondvierdaagse.nl 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.