Borrelzzz

We kunnen gaan eten en borrelen bij nieuw eetcafé Borrelzzz

Het nieuwe eetcafé Borrelzzz is open. We kunnen dus gaan eten en borrelen bij Borrelzzz. Borrelzzz is in de plaats gekomen waar voorheen het Indonesisch restaurant Nusa zat: Achter de Kerk nr. 5. Barry Krupe, zijn vrouw Jacqueline en dochters Misha en Ruby zijn de trotse en nieuwe eigenaren van eetcafé Borrelzzz. Met z’n vieren gaan ze de horecagelegenheid runnen.

Borrelzzz zit op een prachtige plek naast en tegenover de Sint Janskerk. Een prima horecalocatie waar voorheen het Indonesisch concept genaamd Nusa was gevestigd.  “Borrelzzz is een gezellig Hollands eetcafé waar het goed toeven is. We gaan eenvoudige maaltijden serveren, zoals biefstuk en schnitzel met alles erop en eraan”, zo vertelt Barry die eind september de overdrachtspapieren ondertekende.

Barry was toen nog projectleider bij een aluminiumkozijnenfabriek en is in zijn vrije tijd DJ. “Maar onze familie is altijd in de horeca in de regio bezig en actief geweest. Vooral veel in het Haagse. Het zit in onze genen. We wonen nu een jaar in Gouda. En draaiden voorheen onze bardiensten bij verenigingen, en tegenwoordig bij Friends en Lobbes. En nu voor het eerst echt een eigen horecagelegenheid.”

Startklaar

Bij Borrelzzz stonden ze de afgelopen weken te borrelen en te popelen om open te gaan en te beginnen. “We hebben er veel zin in. Zeker ook in de komende voorbereidingen. We gaan de boel opfrissen en verven en wat dingen aanpassen. Wij hebben ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur en gaan dan ook direct aan de slag om Borrelzzz startklaar te maken! We verwachten 1 december open te kunnen en open te gaan…”, aldus Barry eind september. De opening is dus iets eerder dan gepland.

Nusa

Met de komst van Borrelzzz sloot het Indonesisch restaurant Nusa derhalve haar deuren. Binnen drie jaar is de vestiging in Gouda - onderdeel van een keten met meerdere zaken - dicht. Een paar maanden geleden besloten Wayan Rusmini en Joost van Vliet al hun restaurant te koop te zetten. De twee wonen zelf al op Aruba.

De Goudse locatie was onderdeel van een groep van vijf restaurantlocaties alsmede een centrale keuken in Reeuwijk waar een groot aantal gerechten worden voorbereid voor de verschillende locaties, waaronder Alphen aan den Rijn, Woerden, Sluishaven en Tilburg. De eerste vestiging, achter de Sint-Janskerk in Gouda, was nét drie maanden open toen het coronavirus de horeca vleugellam maakte. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Groen vandaag 14:02

Gemeente trekt 400.000 euro uit voor groenblauwe schoolpleinen

De gemeente Gouda stelt 400.000 euro beschikbaar voor het groener maken van schoolpleinen en het verbeteren van de opvang en afvoer van regenwater. Het bedrag (200.000 euro in 2024 en nog eens 200.000 euro in 2025) is bestemd voor Goudse basisscholen, scholen voor speciaal onderwijs en scholen voor voortgezet onderwijs.

Koningsdag vandaag 13:01

De Goudse Fruitmachine staat ook weer op Oranjeboulevard

Koning Willem-Alexander viert zaterdag zijn verjaardag. En wij vieren die dag graag met hem mee. En wat is er nou beter dan lekker naar buiten gaan op Koningsdag? Het is dé perfecte dag om de gekste, leukste en grappigste spelletjes te organiseren op straat. Zoals op De Raam aan de Oranjeboulevard. Daar kwamen we de vorige twee jaar De Goudse Fruitmachine van Cora, Annemarie, Christel en André tegen. Een zeer geslaagde actie voor het goede doel, die bovendien de landelijke media haalde. Zaterdag gaan ze op herhaling.

Ere wie ere toekomt vandaag 12:48

Orgelbouwer Adrie Vergeer ontvangt Romke de Waardpenning

Adrie Vergeer, de bekende orgelbouwer én Gouds Ereburger, ontving onlangs de prestigieuze Romke de Waardpenning. Dit gebeurde tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van de Kring van Draaiorgelvrienden in de prachtige orgelzaal van Hans Bekkers in Deurne.

Advertorial Winkels vandaag 11:47

Koninklijke aanbiedingen bij Klant is Koning VIP-avonden Diertotaal Utopia

Diertotaal Utopia heeft iets speciaals voor jou in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP-avonden bij Diertotaal Utopia, met koninklijke aanbiedingen en leuke verrassingen.

Advertorial Koningsdag vandaag 11:34

Oranjeconcert op Koningsdag in Sint Janskerk

Uiteraard wordt op Koningsdag het traditionele Goudse oranjeconcert weer uitgevoerd in de Sint-Jan. Met medewerking van onder meer Gouda’s Harmonie De Pionier en Stedelijke Harmonie Caecilia Gouda.

Sport en recreatie vandaag 10:39

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.