Be Quick

Be Quick heeft drie nieuwe padelbanen

Be Quick heeft het afgelopen weekeinde drie nieuwe padelbanen feestelijke geopend en in gebruik genomen.

Paddestoelen

De padelbanen in Nederland schieten als paddestoelen uit de grond. Het aantal groeit snel. Gouda blijft daarbij nog wat achter. Ad Astra heeft twee banen. En onlangs is het indoor People Padel aan de Kampenringweg geopend, met vier padelbanen en een pickleballbaan.

Be Quick heeft nu de beschikking over drie padelbanen. Tennisbanen 6 en 7 bij Be Quick zijn omgewisseld voor drie padelbanen. 

Broodnodig

Be Quick, de tennisvereniging aan de Sportlaan, was al enige tijd bezig met de aanleg van padelbanen. Dit in samenwerking met de nabijgelegen supermarkt Lidl. Be Quick gaat ook uit van de aantrekkingskracht en ledenaanwinst van de relatief nieuwe sport. Dat is ook broodnodig bij Be Quick. Het aantal leden is historisch diep gezakt naar rond de 300.

Er is bij Be Quick sprake van grondruil. Dit voor uitbreiding van de Lidl. Lidl zou daarbij helpen met de financiering van de padelbanen bij Be Quick. De padelbanen van Be Quick liggen tegen supermarkt Lidl aan. Er liggen vooralsnog drie banen en er ligt een optie voor een vierde.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.