Restaurant Belvedère,Nikki

Belvedère deelt terras op in rokers- en niet-rokerszitplaatsen

Restaurant Belvedère, een van de oudste en geliefde horecagelegenheid op de Markt van Gouda, heeft recentelijk een belangrijke verandering doorgevoerd in haar terrasbeleid en terrasindeling.

horeca terras belvedere scheiding rokers niet rokers bord markt.jpeg

Aangenamer

Het terras van het restaurant, gelegen aan het historische marktplein in het hart van de stad, is nu opgedeeld in rokers- en niet-rokerszitplaatsen. Dit initiatief is bedoeld om de eetervaring voor niet-rokers aangenamer te maken en hen te vrijwaren van de rook van sigaretten en sigaren.

Behoefte

Het besluit om het terras op te delen, komt voort uit de toenemende vraag van gasten naar rookvrije eetruimtes. Niet-rokers hebben vaak geklaagd over de hinder van tabaksrook tijdens hun bezoek aan het restaurant. Met de nieuwe indeling speelt Restaurant Belvedère in op deze behoefte en draagt het bij aan een gezondere en aangenamere omgeving voor al haar gasten.

"Ons doel is om iedereen een comfortabele en plezierige ervaring te bieden," zegt Luuk Sluijter de eigenaar van Belvedère. "We hebben geluisterd naar de feedback van onze klanten en deze maatregel ingevoerd om ervoor te zorgen dat iedereen van zijn maaltijd kan genieten zonder overlast."

horeca belvedere verwarmde stoelen.jpg

Rijk verleden

Restaurant Belvedère is niet zomaar een restaurant; het is een historische horeca-gelegenheid die al meer dan 150 jaar deel uitmaakt van de Goudse gemeenschap. Sinds 1868 siert het etablissement het oude marktplein van Gouda en heeft het een reputatie opgebouwd voor zijn gastvrijheid en culinaire kwaliteit.

"Het feit dat we al zo lang bestaan, is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid", vervolgt Sluijter. "We zijn er trots op dat we een plek bieden waar zowel inwoners van Gouda als bezoekers kunnen genieten van goede maaltijden in een prachtige omgeving."

Toekomstplannen

Met de introductie van de gescheiden terraszones, hoopt Restaurant Belvedère een voorbeeld te stellen voor andere horecagelegenheden in de regio. De eigenaar kijkt ook naar verdere stappen om het restaurant duurzaam en klantvriendelijk te houden, zoals het overwegen van milieuvriendelijke initiatieven en het uitbreiden van het menu met meer vegetarische en veganistische opties.

Restaurant Belvedère blijft trouw aan zijn rijke traditie, terwijl het zich aanpast aan de moderne behoeften van zijn gasten. Door deze veranderingen door te voeren, toont het restaurant zijn toewijding aan het welzijn en het comfort van al zijn klanten, zowel rokers als niet-rokers.

Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, kun je terecht op de website van Restaurant Belvedère of telefonisch contact opnemen.

Contactinformatie: Restaurant Belvedère
Oude Marktplein 12, Gouda
Telefoon: 0123-456789
Website: www.restaurantbelvedere.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.