Parole, Pieter van Vliet
Advertorial Werken

Benieuwd naar de laatste vacatures van Ruimbaan Uitzendbureau?

Benieuwd naar de laatste vacatures van Ruimbaan Uitzendbureau? Loop dan eens langs bij een van de vestigingen of neem een kijkje op de website. Of je nou op zoek bent naar een logistieke functie of een baan in de horeca, bij Ruimbaan Uitzendbureau ben je aan het juiste adres!  

Wil je liever even sparren met een van de medewerk(st)ers van Ruimbaan Uitzendbureau? Ook dat is geen probleem, de medewerk(st)ers staan klaar om samen met jou de perfecte baan voor jou te vinden.
 
Interesse naar een van de vele vacatures? Solliciteer dan snel via  www.ruimbaan.nl
 
Ruimbaan Uitzendbureau Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel: +31(0)182-582811
gouda@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl
 

Ruimbaan Uitzendbureau Alphen
Van Boetzelaerstraat 46
2406 BG Alphen aan den Rijn
Tel: +31(0)172 - 44 60 40
E-mail: alphen@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium
Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-2206539
E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Rotterdam Centrum
Groenendaal 251
3011 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-7410209
E-mail: rotterdamcentrum@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl


Meer nieuws

Gemeente vandaag 10:23

Maak op tijd afspraak voor paspoort, rijbewijs of identiteitskaart

De gemeente Gouda heeft net als andere gemeenten te maken met lange wachttijden voor het aanvragen van paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen. Daarom vraagt de gemeente je om alleen een afspraak te maken als het echt nodig is. Bijvoorbeeld als het document binnen 4 weken verloopt. 

Weer in Gouda vandaag 08:50

Buiig en fris, maar vanaf Koningsdag wordt het warmer

Het weer van donderdag lijkt erg op dat van woensdag. Het is een wisselvallige dag met enkele buien, maar er zijn ook droge perioden met zon. Het blijft nog altijd koud, met een maximumtemperatuur van 10 graden.

Calamiteiten gisteren 19:48

Gaslekkage ontdekt onder water aan Turfmarkt

In het water aan de Turfmarkt is woensdagmiddag rond 17u40 een gaslekkage ontstaan. Nadat passanten bubbels hadden gezien in het water werd de brandweer opgeroepen om onderzoek te verrichten. Door de brandweer zijn meerdere metingen verricht waaruit duidelijk werd dat het om een gaslekkage gaat. Geen gewoon gas, maar moerasgas.

4 en 5 mei gisteren 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Theater gisteren 18:49

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Sport en recreatie gisteren 18:47

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.