GoStores Gouda
Advertorial Winkels

Benieuwd naar de woontrends van 2023?

Het nieuwe jaar betekent veel nieuwe trends voor je interieur! In 2023 spelen comfort, kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Een aantal trends zijn blijven hangen en worden impactvoller, andere trends zijn nieuw. Gostores Gouda heeft de interieurtrends voor 2023 voor je op een rijtje gezet. 

Kleuren die passen bij deze trend zijn voornamelijk aardetinten zoals groen, bruin, camel en terra. Deze kleuren matchen van nature heel goed met elkaar. De aardentinten geven warmte, comfort en het gevoel te kunnen aarden zijn belangrijk in turbulente en onzekere tijden. Groen is de kleur die rust uitstraalt en onlosmakelijk verbonden is met natuur.

Producten

Groene lampenkap van Kwantum

Kunstplant van Pronto Wonen

Organische vormingen

Deze trend is niet nieuw, maar zeker een blijvertje! De afgelopen jaren hebben we steeds meer organische vormen gezien in de meubels en materialen. Zachte rondingen doorbreken de rechte lijnen en strakke vormen in het interieur. We zien de ronde vormingen in veel accessoires terug, zoals in banken, fauteuils of vloerkleden. Het geeft je interieur een intieme en uitnodigende uitstraling. 

Producten

Bank met organische vormen van Xooon

Poef van Xooon

Vloerkleed wells van Kwantum

Duurzaamheid

De afgelopen jaren heeft verduurzaming een steeds grotere rol gekregen in ons interieur. Doordat we veel thuis hebben gezeten, hebben we ons interieur goed kunnen bekijken. Dit jaar richten we ons huis bewuster in en waarderen we duurzaamheid en kwaliteit meer. 

In 2023 krijgt duurzaamheid daarom nog een extra touch. Bijzondere meubels met een goed verhaal, dat staat centraal binnen deze trend. Het gaat om nieuwe meubels zijn die duurzaam ontwikkeld zijn óf juist een combinatie nieuwe meubels met vintage items.

Producten

Duurzaam tapijt van de Kwantum

Tip

Volg GoStores Gouda op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en leukste acties.

Veel shop plezier!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.

Museum vandaag 08:00

Lievelingspop van 9-jarige Edith, vermoord in WOII, komt in Museum Gouda

De pop van de joodse Edith Roseij Beek (1934-1943) wordt onderdeel van de collectie van Museum Gouda. Het Goudse meisje zat in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken, maar tevergeefs: als 9-jarige werd ze in Auschwitz vermoord. Haar lievelingspop liet ze achter op haar onderduikadres.

Advertorial Exposities gisteren 09:17

Expositie Anton Martineau nu te zien in Kunstuitleen Gouda

Een aantal kunstwerken van beeldend kunstenaar Anton Martineau (1926-2017) is in de maand april te bezichtigen in Kunstuitleen Gouda. Het thema ‘Dans’ loopt als een rode draad door zijn oeuvre; met name de gepassioneerde tango had zijn voorkeur.