GoStores Gouda
Advertorial Winkels

Benieuwd naar de woontrends van 2023?

Het nieuwe jaar betekent veel nieuwe trends voor je interieur! In 2023 spelen comfort, kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Een aantal trends zijn blijven hangen en worden impactvoller, andere trends zijn nieuw. Gostores Gouda heeft de interieurtrends voor 2023 voor je op een rijtje gezet. 

Kleuren die passen bij deze trend zijn voornamelijk aardetinten zoals groen, bruin, camel en terra. Deze kleuren matchen van nature heel goed met elkaar. De aardentinten geven warmte, comfort en het gevoel te kunnen aarden zijn belangrijk in turbulente en onzekere tijden. Groen is de kleur die rust uitstraalt en onlosmakelijk verbonden is met natuur.

Producten

Groene lampenkap van Kwantum

Kunstplant van Pronto Wonen

Organische vormingen

Deze trend is niet nieuw, maar zeker een blijvertje! De afgelopen jaren hebben we steeds meer organische vormen gezien in de meubels en materialen. Zachte rondingen doorbreken de rechte lijnen en strakke vormen in het interieur. We zien de ronde vormingen in veel accessoires terug, zoals in banken, fauteuils of vloerkleden. Het geeft je interieur een intieme en uitnodigende uitstraling. 

Producten

Bank met organische vormen van Xooon

Poef van Xooon

Vloerkleed wells van Kwantum

Duurzaamheid

De afgelopen jaren heeft verduurzaming een steeds grotere rol gekregen in ons interieur. Doordat we veel thuis hebben gezeten, hebben we ons interieur goed kunnen bekijken. Dit jaar richten we ons huis bewuster in en waarderen we duurzaamheid en kwaliteit meer. 

In 2023 krijgt duurzaamheid daarom nog een extra touch. Bijzondere meubels met een goed verhaal, dat staat centraal binnen deze trend. Het gaat om nieuwe meubels zijn die duurzaam ontwikkeld zijn óf juist een combinatie nieuwe meubels met vintage items.

Producten

Duurzaam tapijt van de Kwantum

Tip

Volg GoStores Gouda op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en leukste acties.

Veel shop plezier!


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:05

Verkeershinder bij aanleg schoolzone Plaswijckweg

In de omgeving van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg zijn verschillende basisscholen. Deze drukke straten zorgen voor onveilige verkeerssituaties. Daarom verandert de gemeente Gouda de inrichting van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg ter hoogte van de scholen. Dat brengt de nodige verkeershinder met zich mee.

Kunst en Cultuur vandaag 11:00

Gelukkig hebben we de plaatjes nog

Gelukkig hebben we de plaatjes nog, zo schrijft Maaike Hoonhout op social media. Het is bijna 9 jaar geleden dat we op feestelijke wijze de #Welkomstmuur verwelkomden in ons Goudse stadsgezicht. 'Negen jaar alweer?' hoor ik jullie denken. Ja, echt waar.

Mijn plek in Gouda vandaag 10:00

Mijn Plek in Gouda

'Mijn plek in Gouda' is een rubriek van ZoGouds naar het idee en in samen- en wisselwerking met de Goudse fotograaf/projectmaker Hermen Buurman. Fotograaf en filmer Buurman is al even bezig met de reeks beelden van inwoners die gefotografeerd zijn op 'Mijn plek in Gouda'. ZoGouds brengt vandaag in tekst en beeld Mijn plek in Gouda van Julie Middelkoop.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:00

Wonen met zorg en gedeelde interesses

Domus Magnus doet er alles aan om haar bewoners in het Sint Jozefpaviljoen de gemoedelijkheid van thuis te laten voelen. "Zorg en Welzijn stemmen we af op de behoeften van bewoners. We verdiepen ons in hun interesses en behoeftes en betrekken ze in de welzijnsactiviteiten die we organiseren", aldus Esther Visser van Domus Magnus.

Advertorial Theater gisteren 20:00

Te zien in schouwburg: Second Life, reality-check op dubbellevens

De voorstelling Second Life van choreograaf Jasper van Luijk staat op donderdag 13 april in De Goudse Schouwburg. Second Life is een indringend liefdesduet, geïnspireerd op de beroemde choreografie Live (1979) van Hans van Manen.