Sport.Gouda

Beweging in de herfstvakantie met SPORT•GOUDA

Beweging in de herfstvakantie met SPORT•GOUDA. Weer of geen weer, doe mee met de leukste activiteiten! Van 24 tot en met 30 oktober organiseert SPORT•GOUDA weer de leukste beweegactiviteiten voor jong en oud. Er is een gevarieerd beweegaanbod en voor alle leeftijden wat wils. Het beweegspektakel, waterpret in het Groenhovenbad, de spellenkermis & meer! Doen jullie ook mee?

sport.gouda herfstvakantie 2022 programma.jpg

Bewegen in Sportcentrum de Mammoet (0 t/m 12 jaar)
Op dinsdag, 25 oktober is er van 10u00 tot 12u00 Ouder & Kind Gym en het Beweegspektakel in Sportcentrum de Mammoet. Klimmen, klauteren, rollen, spelen en gymen. Voetballen, scoren met basketbal, grote matten trefbal, lacrosse én een reuze schommel. Ouder & Kind Gym is er voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. Het Beweegspektakel is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Voor deze activiteiten dient vooraf gereserveerd te worden via: www.sportpuntgouda.nl

Sport & Autisme (6 t/m 15 jaar)
Bewegen is gezond voor iedereen, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Tijdens Sport & Autisme activiteiten gaan we individueel of in kleine groepjes aan de slag met verschillende sport- en spelonderdelen. Op woensdag 26 oktober organiseert SPORT•GOUDA een beweegactiviteit in de Dick van Dijkhal speciaal voor kinderen met autisme in de leeftijdscategorieën 6 t/m 15 jaar. Aanmelden kan via inschrijven@sportpuntgouda.nl. Let op: er is maar plek voor 10 deelnemers dus wees er snel bij.

Waterspektakel in het Groenhovenbad (alle leeftijden)
Het Waterspektakel in het Groenhovenbad op woensdag 26 oktober is gegarandeerd zwemplezier. Je kunt meedoen aan de leukste spellen in het zwembad. Ren je rot in een aquaroller, het SPORT•GOUDA experience center of zwemmen als een zeemeermin. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gewoon recreatief te zwemmen.

Meiden voetbaltoernooi (v.a. 12 jaar)
Meiden opgelet. Op donderdag 27 oktober is er, in samenwerking met Gro-up Buurtwerk, een meiden voetbaltoernooi in Sporthal de Zebra. Tijdens het zaalvoetbaltoernooi wordt 5-5 gespeeld. Wie strijd er mee voor de winst? Deelname is gratis. 

Spellenkermis (4 t/m 12 jaar)
Op vrijdag 28 oktober is er Spellenkermis, iedere vakantie weer een groot succes. Je ontvangt een stempelkaart en door verschillende leuke kleine beweegactiviteiten te doen kun je stempel verdienen. Bijvoorbeeld met boogschieten, touwtrekken & meer. De spellen vinden plaats op twee locaties, namelijk Sporthal de Zebra en Gymzaal Middenmolenlaan, en is gratis toegankelijk. 

Kijk voor alle informatie over de herfstvakantie activiteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.  

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:48

Gaslekkage ontdekt onder water aan Turfmarkt

In het water aan de Turfmarkt is woensdagmiddag rond 17u40 een gaslekkage ontstaan. Nadat passanten bubbels hadden gezien in het water werd de brandweer opgeroepen om onderzoek te verrichten. Door de brandweer zijn meerdere metingen verricht waaruit duidelijk werd dat het om een gaslekkage gaat.

4 en 5 mei gisteren 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Theater gisteren 18:49

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Sport en recreatie gisteren 18:47

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Vastgoed gisteren 18:45

Verduurzamen monumenten wordt gemakkelijker

Verruim de regels, hanteer duidelijke richtlijnen en zorg voor heldere informatievoorziening. Dat zijn de belangrijkste aanbevelingen van Arcadis Nederland, dat in opdracht van de gemeente Gouda onderzoek deed naar de effecten van de regeling Erfgoed en Duurzaamheid. Met deze regeling wil de gemeente particuliere eigenaren helpen om hun monumenten op een verantwoorde manier te verduurzamen.

4 en 5 mei gisteren 18:44

Bevrijdingsdag in Gouda volop activiteiten

Zondag 5 mei viert Gouda haar vrijheid. En wel op de Goudse manier: samen. Wandel mee voor vrijheid en vrede, bezoek de expositie ‘Wat betekenen mensenrechten voor jóu?’ en ga kijken en luisteren bij Goudse organisaties die zich inzetten voor vrijheid, vrede en gastvrijheid. Iedereen is welkom en alle activiteiten zijn gratis.