Domus Valuas
Advertorial Zorg

Bij Domus Valuas staat Hospitality hoog in het vaandel

Gastvrijheid is niet alleen een woord, het is iets wat uit jezelf komt, dat je uitstraalt, in alles wat je doet. Daar kan Kelly van Maldegem zich heel goed in vinden. Vandaar dat zij als programmanager kernwaarden en cultuur actief bezig is met het project Hospitality binnen Domus Valuas, waaronder ook woonzorglocatie Het Sint Jozefpaviljoen valt.

Gastvrijheid

Hierin komt onder meer de kernwaarden gastvrijheid van Domus Valuas aan bod. “Gastvrijheid is niet alleen een woord, het is iets wat uit jezelf komt, dat je uitstraalt, in alles wat je doet”, vertelt Kelly.

Hierin geeft zij maar al te graag het juiste voorbeeld. Aankomende periode gaat zij zich laten inspireren op het gebied van hospitality, door een bezoek te brengen aan alle locaties. Waaronder Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda.

domus valuas hospitality kelly van maldegem.png

Kelly van Maldegem, programmamanager kernwaarden en cultuur laat zich inspireren op de locaties.


Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.