SportCity Gouda

Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Ontdek het zelf tijdens het open weekend

Ga je voor BBB - Buik Billen Benen of voor CDA - Cardio Douchen Afdrogen? Misschien heb je meer met PVV - Poweryoga Voor Vrienden, ben je toe aan D66 - Dag66 zonder spierpijn of heb je zin in CU - Cappuccino Uurtje? Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Van spanning tot ontspanning: het kan er allemaal. Ontdek het zelf tijdens het open weekend van SportCity Gouda.

sportcity groepslessen.jpg

Sterke benen of liever sterke koffie? 

Van vrijdag 22 september tot en met zondag 24 september kun je zelf ervaren wat SportCity Gouda allemaal te bieden heeft. Je bent van harte uitgenodigd om groepslessen en trainingen uit te komen proberen. Denk bijvoorbeeld aan BodyPump, yoga, pilates, boksen, spinning of dans. Liever een potje tafeltennis spelen of een kop koffie drinken en sfeer proeven? Dat kan natuurlijk ook! Het team van SportCity geeft demonstraties en er staan specialisten voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Ontdek zelf wat jou beweegt

Tijdens het open weekend heeft SportCity Gouda de gangbare ruime openingstijden. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. Bovendien krijgen nieuwe leden op deze dagen extra voordeel op een jaarlidmaatschap. 

Iedere dag BBBeter

De campagne is een knipoog naar de verkiezingen. Net als bij politieke partijen trekt een ‘campagneteam’ van SportCity door de buurt. De afkortingen van de partijen zijn op speelse wijze aangepast en gerelateerd aan het aanbod van SportCity. Wat te denken van: Bij1 - Bij 1 koffie hoort 1 koekje, 50PLUS - groepslessen dus volop keuze, JA21 - JA ik voel me net weer 21, PvdD - Partij van de Dumbbells, FVD - Fitness voor Dummies of de SP - Squat Partij. En zeg nou zelf: dat klinkt een stuk gezelliger, toch? 

SportCity - Je sportclub om de hoek

SportCity is sinds 1995 een begrip bij sportief Nederland. De 111 clubs door het hele land hebben een ongedwongen sfeer en iedereen is er welkom. SportCity gelooft dat een beetje extra beweging je gelukkiger maakt. Het aanbod in de clubs varieert van inspanning tot ontspanning en is afgestemd op lokale behoeften. SportCity is vooral ook een gezellige plek om anderen te ontmoeten. 

Zie ook https://www.sportcity.nl/gouda


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.