Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet
Advertorial Maak Gouda Duurzaam

Bijeenkomst Duurzaamheids Platform Gouda bij Driestar Educatief

Bedrijventerreinen kunnen forse stappen zetten om energie te besparen en duurzame energie op te wekken. De meeste ondernemers(verenigingen) willen daar graag mee aan de slag. Maar hoe en waarmee te beginnen? Tijdens de bijeenkomsten van Duurzaamheidsplatform Gouda (DPG) worden kennis en ervaring uitgewisseld, en vertellen we over de stand van zaken in Gouda. Op vrijdag 27 oktober is er weer een bijeenkomst bij Driestar Educatief.

Uitnodiging voor alle Goudse ondernemers

Vrijdag 27 oktober 2023 is het thema: ‘Naar een duurzame koude- en warmtevoorziening op bedrijventerreinen’. Zo hoor je over de samenwerking van Driestar educatief en Wartburg met het Groene Hart Ziekenhuis en Yuverta om te onderzoeken of een duurzaam koude/warmte-net kan bijdragen om de energierekeningen terug te brengen.

Verder praat de ODMH je kort bij over de huidige en de toekomstige energiewetgeving, en wat die betekent voor bedrijven. Natuurlijk is er ook volop tijd om (bij) te praten met andere ondernemers in de stad. En dat allemaal tijdens de lunch, die je gratis wordt aangeboden!

De bijeenkomst vindt plaats bij Driestar educatief (Burgemeester Jamessingel 2, 2803 PD in Gouda) en start om 12u00. De organisatie sluit af om 14u00.

Aanmelden


Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.