Jan van den Berg

Boer Makelaardij nieuwe shirtsponsor De Jodan Boys

Carla Goedhart heeft donderdagavond namens Boer Makelaardij en Gerard Wolters namens stichting Topvoetbal De Jodan Boys het verbeterde sponsorcontract ondertekend. Boer Makelaardij sponsort al jaren voetbalclub De Jodan Boys. Vanaf nu zal de naam Boer Makelaardij achterop de shirts van het eerste elftal staan en is het logo van Boer Makelaardij zichtbaar voorop de shirts van De Jodan Boys onder 23 en onder 19 jaar. 

Nieuwjaarsborrel

De ondertekening vond plaats in het sponsorhome van De Jodan Boys tijdens de zeer goed bezochte jaarlijkse Nieuwjaarsborrel van Boer Makelaardij.

Carla Goedhart gaf als reden om het sponsorcontract te verbeteren de zeer actieve rol die voetbalclub De Jodan Boys speelt in de omgeving op maatschappelijk en sportief vlak. "Sportiviteit en respect staan hoog in het vaandel bij de club. En daar willen wij met Boer Makelaardij graag onze bijdrage aan leveren", aldus Goedhart.

Op de frontfoto: Gerard Wolters (voorzitter stichting Topvoetbal De Jodan Boys), Carla Goedhart (Boer Makelaardij) en Jan Willen van der Wolf (voorzitter sponsorcommissie De Jodan Boys).

Over ons

 

Waarom Boer Makelaardij?

Een woning kopen of verkopen is een levensveranderende gebeurtenis. Een moment dat gevierd moet worden, maar dat ook veel stress oplevert. Logisch, want het gaat over een hoop geld en veel factoren hebben invloed op uw keuze. Bovendien is de markt altijd in beweging, en niet te overzien als je er niet dagelijks mee bezig bent. Je  moet een belangrijke keuze maken in onbekend vaarwater. Maar, dat hoef je niet alleen te doen.

Boer Makelaardij wijst je de weg in de vastgoedmarkt. "Wij zijn betrokken, niet alleen als makelaar, maar ook als mens. We denken niet in termen als ‘klanten’ en ‘panden’, maar helpen mensen die een thuis willen kopen of verkopen. We zoeken altijd naar nieuwe ideeën waarmee we ons werk nog beter kunnen maken. Niet innoveren om innovatief te zijn, maar om samen betere resultaten te halen", zo vertelt Goedhart.

"Jouw inzet is daarbij belangrijk. Maar, je zit niet te wachten op eindeloze formulieren of ingewikkelde vaktermen. Dat nemen wij voor onze rekening. Je krijgt alleen te maken met zaken waar je iets mee kunt. Uiteindelijk maak je  de juiste keuze met zo min mogelijk stress. Jouw daarbij helpen, dát is ons vak...."

Rode gloedCarla Goedhart

Carla Goedhart: “We denken niet in termen als ‘klanten’ en ‘panden’, maar helpen mensen die een thuis willen kopen of verkopen.”

Ontmoet ons team

Verkooptools

Een bord in de tuin is vaak niet genoeg om een woning te verkopen. Er is meer nodig. Boer Makelaardij wijst je graag de weg in de marketing van de vastgoedmarkt. "Wij kunnen je volledig ontzorgen bij de verkoop van jouw woning, maar er zijn ook bepaalde zaken die je zelf kunt doen om de verkoop te bevorderen. Boer Makelaardij ontwikkelde succesvolle acties om jouw woning te verkopen", aldus Robert Roos van Boer Makelaardij.

Bekijk de verkooptools van Boer Makelaardij

 

Boer Makelaardij wijst u de weg

Wat kan Boer Makelaardij voor jou betekenen?

Neem contact met Boer Makelaardij op. Ze helpen je zoals zij zelf ook geholpen willen worden.

 
Logo
Contact
Boer Makelaardij
Meridiaan 39
2801 DA Gouda
 
Openingstijden
Ma-do: 09:00 - 17:30 uur
Vr: 09:00 - 17:00 uur
Za:

11:00 - 13:00 uur
(Bezichtigingen op afspraak)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 19:33

Spoorstraat voor laatste keer afgesloten voor werkzaamheden aan viaduct

Let op: dit weekend is de derde en laatste afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege het aanbrengen van een betonlaag op het nieuwe viaduct. De Spoorstraat is daarvoor afgesloten van vrijdag 19 april 21u00 tot uiterlijk zondagochtend 21 april 6u00. 

Voetbal gisteren 19:20

Jodan Boys VR1 verdedigt koppositie tegen Ter Leede VR2

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag een belangrijke thuiswedstrijd tegen Ter Leede VR2. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft Jodan Boys VR1 drie verliespunten minder dan Be Quick VR1, Saestum VR2 en Reiger Boys VR1. De strijd om het kampioenschap ligt nog volledig open en het zullen spannende weken worden.

Advertorial Festival gisteren 19:09

Kom jij ook naar Gouds Bierfestival in Burgerhal Stadhuis?

Gouda Bierstad houdt op zondag 21 april haar tweede bierfestival in de Burgerhal van het Stadhuis. Heb jij al een kaartje? De kaarten kosten € 25,-. Hiervoor krijg je vier muntjes en een Gouda Bierstad proefglas.

Ontmoetingsplaats gisteren 18:51

Lentegesprekken brengen de buurt dichter bij elkaar

Wat zou er gebeuren als je met zes buren bij elkaar komt en echt naar elkaar zou luisteren? Gouda Bruist organiseert in mei en juni Lentegesprekken om Gouwenaars te stimuleren om een gesprek te organiseren in de huiskamer of in het buurthuis. Eerder al voor de Wintergesprekken en nu voor de Lentegesprekken wordt de werkvorm ‘Stroopwafel Gesprekken’ gebruikt.