Bradley el Idrissi keert per direct teug bij Jodan Boys

Bradley el Idrissi maakt vanaf heden weer deel uit van de A-selectie van Jodan Boys. El Idrissi speelde het afgelopen halve seizoen voor BVV Barendrecht, de club van voormalig JB-trainer Leen van Steensel. Door een aantal langdurige blessures werd de selectie van Jodan Boys in aanvallend opzicht te smal. "We zijn blij dat Bradley weer te bewonderen is op sportpark Oosterwei", aldus een woordvoerder van Jodan Boys.

El Idrissi kwam eerder voor Jodan Boys uit. Zo speelde hij de afgelopen zes seizoenen voor de Goudse ploeg. Einde van het afgelopen seizoen maakte de aanvaller samen met trainer Leen van Steensel de overstap naar derdedivisionist Barendrecht.

Bij Van Steensel en Barendrecht zat de spits in de eerste seizoenshelft voornamelijk op de bank. Hij werd wel regelmatig als wisselspeler ingebracht. In totaal kwam El Idrissi in zestien competitieduels in actie.

El Idrissi verwacht bij Jodan Boys meer speelminuten te kunnen maken. Samen met het team en de andere tussentijdse versterkingen gaat El Idrissi met Jodan Boys voor handhaving in de vierde divisie.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Ontmoetingsplaats vandaag 12:05

Laatste Preek van de Leek dit keer door Mireille Pondman

Mireille Pondman houdt op zondag 21 april, vanaf 16u00 haar Preek van de Leek in de Sint-Joostkapel. Als bestuurskundige & museoloog zet zij zich in voor openbare bibliotheken en musea. Sinds 2022 is ze zakelijk directeur van de Anne Frank Stichting en in haar vrije tijd voorzitter van Poetry International. Haar Preek van de Leek is getiteld: ‘Een pleidooi voor meer nieuwsgierigheid’. Deze Preek van de Leek is de laatste van een serie van vier in het voorjaar 2024. 

Advertorial Voor Kinderen vandaag 11:42

Kinderboerderij viert 50-ste verjaardag met heropening opgeknapte varkensstal

Er is de afgelopen weken op Kinderboerderij De Goudse Hofsteden hard gewerkt in de varkensstal. De muren en kozijnen zijn geschilderd en de nieuwe hekken geplaatst. Op zondag 21 april wordt de stal heropend. Tijdens deze feestelijke dag viert de kinderboerderij ook de start van het bijzondere jubileumjaar. Kinderboerderij De Goudse Hofsteden bestaat namelijk 50 jaar!

Advertorial Winkels vandaag 11:20

Feestelijke opening Action Winkelcentrum Bloemendaal

Action Winkelcentrum Bloemendaal is zaterdagmorgen om 8u30 feestelijke open gegaan. Het is de 416de vestiging in Nederland en de tweede in Gouda. De populaire winkelketen heeft in het winkelcentrum zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Sport vandaag 10:55

Bekeravontuur Goudse hockeydames voorbij

Er komt niets na Groningen. Het prachtige bekeravontuur van de dames van GMHC kwam vrijdagavond met een 3-0 nederlaag tegen GHBS ten einde. Dat lijkt een kansloze nederlaag, maar dat was het absoluut niet. De ruim honderd met bus en auto’s meegereisde supporters zagen hun favorieten de eerste klasser zeer goed partij geven.