Olympia

Brainstormavond bestuurlijke toekomst Olympia

De voetbalvereniging Olympia houdt woensdagavond 7 juni vanaf 20u00 in haar clubhuis een brainstorm sessie over de bestuurlijke toekomst van de club én om te helpen een aantal belangrijke posities in te vullen. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat het steeds lastiger blijkt om mensen te vinden om belangrijke vrijwilligersplekken in te vullen.

"Dat is niet alleen een issue voor Olympia, maar iets wat breed speelt bij sportverenigingen en andere vrijwilligersorganisaties", aldus Edo Neefjes, de afscheid nemende voorzitter van Olympia.

"Het publiceren van vacatures via interne kanalen en social media levert weinig tot niets op, dus goed om na te denken wat we kunnen veranderen in de aanpak, in de organisatie of in de manier waarop we ons organiseren. Met als concreet doel om komend seizoen ook weer alle posities bezet te krijgen."

voetbal olympia speldendragers.jpg
 
Voorbeelden van vragen die er bij het bestuur van Olympia leven:

  • Moeten we afwijken van de traditionele organisatiestructuur?
  • Hoe krijgen we inzicht in interesse/potentieel jeugdouders?
  • Is gevraagd tijdsbeslag nog reëel? Meer part-time/duo-functies?
  • Inzet betaalde krachten versus vrijwilligers
  • Ideeën vanuit de vergadering?

Vacatures komend seizoen en komende 6-15 maanden:
 
-       Voorzitter
-       Penningmeester
-       Secretaris
-       Bestuurslid Voetbalzaken
-       Bestuurslid Vrijwilligerszaken

-       Wedstrijdsecretaris senioren en jeugd
-       Leden (Voetbal)technische commissie

Zie ook vacatures op de website van Olympia.

Voor een overzicht van het huidige bestuur: klik hier

Neefjes""Wanneer je ook wilt bijdragen aan deze discussie of interesse hebt om te helpen bij het invullen van de vacatures, meld je dan graag via e-mail aan om er op 7 juni bij te zijn via secretaris Gaby Dols, secretarisolympia@gmail.com.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.

Sport vandaag 10:39

Estafette team GZC DONK derde op Provinciaal Kampioenschap

Brisa Dekkers, Eva Ehlert, Anouk de Jong, Erin de Jong, Tessa de Jong en Tess Liebrechts hebben onder leiding van trainer/coach Aranea de Jong zich op het Provinciaal Estafette Kampioenschap in Leiden verdienstelijk naar een derde plaats overall gezwommen.