Olympia

Brainstormavond bestuurlijke toekomst Olympia

De voetbalvereniging Olympia houdt woensdagavond 7 juni vanaf 20u00 in haar clubhuis een brainstorm sessie over de bestuurlijke toekomst van de club én om te helpen een aantal belangrijke posities in te vullen. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat het steeds lastiger blijkt om mensen te vinden om belangrijke vrijwilligersplekken in te vullen.

"Dat is niet alleen een issue voor Olympia, maar iets wat breed speelt bij sportverenigingen en andere vrijwilligersorganisaties", aldus Edo Neefjes, de afscheid nemende voorzitter van Olympia.

"Het publiceren van vacatures via interne kanalen en social media levert weinig tot niets op, dus goed om na te denken wat we kunnen veranderen in de aanpak, in de organisatie of in de manier waarop we ons organiseren. Met als concreet doel om komend seizoen ook weer alle posities bezet te krijgen."

voetbal olympia speldendragers.jpg
 
Voorbeelden van vragen die er bij het bestuur van Olympia leven:

  • Moeten we afwijken van de traditionele organisatiestructuur?
  • Hoe krijgen we inzicht in interesse/potentieel jeugdouders?
  • Is gevraagd tijdsbeslag nog reëel? Meer part-time/duo-functies?
  • Inzet betaalde krachten versus vrijwilligers
  • Ideeën vanuit de vergadering?

Vacatures komend seizoen en komende 6-15 maanden:
 
-       Voorzitter
-       Penningmeester
-       Secretaris
-       Bestuurslid Voetbalzaken
-       Bestuurslid Vrijwilligerszaken

-       Wedstrijdsecretaris senioren en jeugd
-       Leden (Voetbal)technische commissie

Zie ook vacatures op de website van Olympia.

Voor een overzicht van het huidige bestuur: klik hier

Neefjes""Wanneer je ook wilt bijdragen aan deze discussie of interesse hebt om te helpen bij het invullen van de vacatures, meld je dan graag via e-mail aan om er op 7 juni bij te zijn via secretaris Gaby Dols, secretarisolympia@gmail.com.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 12:06

Aangehouden man bedreigt en beledigt agenten en vernielt cel

Agenten hebben zaterdagavond een 33-jarige man in Lekkerkerk aangehouden voor bedreiging, vernieling en mishandeling. Doormiddel van een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachte) werd de man door agenten aangehouden. Tijdens het vervoer naar het cellencomplex in Gouda beledigde en bedreigde de man agenten. De verdachte heeft ook vernielingen in zijn cel in Gouda aangericht. 

Sport gisteren 11:39

Jarige Emma Wissing (Roei- en Zeil Gouda) Nederlands Kampioen dubbelvier

Emma Wissing (van Roei- en Zeil Gouda), Lotte Raben (Hunze), Milou Galdey (Iris) en Amelie van Sluis (Hemus) hebben afgelopen zondag 19met een zinderende eindsprint het NK roeien voor ploegen binnengehaald in een dubbelvier voor meisjes t/m 16 jaar (M16 4x). De enige andere Goudse overwinning was voor Anaïs van Alphen, die de M16 skiff (geen NK nummer) overtuigend in haar voordeel besliste. Daarnaast wisten de Goudse roeiers nog 5 NK-podiumplekken te bemachtigen.

Advertorial Theater gisteren 11:28

Showtje Ongeregeld improviseert De eigenzinnige improvisatie show

Het kan weer, het mag weer, ze willen weer, dus ze gaan weer… Showtje Ongeregeld speelt op zaterdag 25 mei een nieuwe Impro-show in Gouda Studio's aan de Oosthaven 12. Het showtje van Showtje Ongeregeld heet De eigenzinnige improvisatie show.

Opinie gisteren 11:17

Kantelen

We maken op Gouwestad Radio het programma Gewoon Groen nu al een aantal jaren en we kunnen terugkijken op een veelheid aan onderwerpen waar we aandacht voor hebben kunnen vragen. Daar zijn we dan ook voor. We zien nu wel een aantal kantelpunten in onze onderwerpen verschijnen.

Voetbal gisteren 10:46

Jodan Boys VR1 schrijft historie met kampioenschap van de hoofdklasse

Jodan Boys VR1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden van de hoofdklasse en promoveert daarmee naar het hoogste amateurniveau: De Topklasse. Dit na een mooi en goed voetbalseizoen. Met als bekroning een 4-0 thuisoverwinning op Jong Sparta voor pakweg 500 toeschouwers.

Dieren gisteren 10:22

Weet jij al wat jouw wijkbij is?

Op 20 mei, wereldbijendag, start in Zuid-Holland de campagne 'Help onze wijkbij'. Elke wijk in Zuid-Holland heeft een van 15 geselecteerde wilde bijen gekregen om voor te zorgen. Het doel: samenwerken aan een goed Zuid-Hollands bijenlandschap in 2030.