Josie Graded
Advertorial Evenementen

Bram Roza’s nieuwe docu De UFO’s van Soesterberg te zien in Cinema Gouda

Documentaire maker Bram Roza, bekent van ‘Xangadix Lives!’ maakt met zijn nieuwe project ‘De UFO’s van Soesterberg’ een comeback op het grote doek. Ter promotie van het geheel komt hij zelf de documentaire aan het publiek presenteren op zondag 19 en donderdag 30 november in Cinema Gouda. 

film bram roza ufo poster.jpg

Tevens zal er na de documentaire gelegenheid zijn voor het publiek om hem vragen te stellen.

In de vroege ochtend van 3 februari 1979 vloog er een mysterieus object over vliegbasis Soesterberg. Minstens  twaalf militairen waren hiervan getuige. Ondanks dat het zich midden in de koude oorlog afspeelde is deze gebeurtenis nog altijd onverklaard gebleven.

'De UFO van Soesterberg' kan met gemak als Nederlands belangrijkste UFO-incident worden bestempeld, toch zullen niet veel mensen hiervan op de hoogte zijn... In deze documentaire wordt het dossier uitgebreid uit de doeken gedaan en laat zien dat ons kikkerlandje niet onder doet voor Amerika qua bizarre UFO verhalen.

Naast de documentaire krijgen bezoekers een warm ontvangst met een kop koffie of thee. Bram 
Roza zal zelf aanwezig zijn om een introductie te verzorgen. Naderhand is er de mogelijkheid hem 
vragen te stellen over de documentaire. Het hele programma start om 14u30 op de zondag, en om 
19u10 op de donderdag. Tickets kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via www.cinemagouda.nl


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.