Gemeente Gouda

Burgemeester Verhoeve heeft gestemd, jij ook?

Burgemeester Pieter Verhoeve heeft woensdagochtend zijn stem uitgebracht bij het stembureau in Westergouwe. Verhoeve stemde in de gymzaal van Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. 

De Goudse ChristenUnie-lijsttrekker Mirjam Bikker bracht haar stem uit op basisschool Het Schateiland. 

Stembureaus

Voor de Tweede Kamerverkiezingen kun je tot 21u00 stemmen bij één van de stembureaus in Gouda. Op de stempas staat een stembureau bij jou in de buurt. Je bent niet verplicht om daar te stemmen.

Hierbij een overzicht van de stembureaus in Gouda.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.