Olympia

Business Club Olympia gaat sky high

Olympia heeft een actieve Business Club. Dankzij deze sponsoren heeft de Goudse club mooie clubkleding voor trainers en leiders van de jeugd, een duurzame koelunit, een AED apparaat, et cetera. Donderdag stond een sportieve activiteit met de club op het programma: 32 leden gingen sky diven.

Netwerken

De Business Club Olympia ondersteunt in het bijzonder projecten voor de jeugdopleiding en daarnaast biedt de businessleden de Olympia-leden de mogelijkheid om te netwerken in een ontspannen sfeer. Dit keer stond Skydiven op het programma.

Heb jij interesse en wil jij ook lid worden van de Business Club Olympia? Neem dan contact op via commercie@gcfc-olympia.nl of kijk op de website of op https://lnkd.in/gq9etVAh 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 15:26

Casa Bloemendaal blijft open en heeft geen leegverkoop

Casa sluit een op drie Nederlandse winkels. Zo werd deze week bekend. Het management van Casa verzekert dat de Casa vestiging in Winkelcentrum Bloemendaal open blijft. "We hebben Mid Season Sale, maar zeker geen leegverkoop", zo laat Casa Gouda weten, mede via posters op de ramen.

Religie vandaag 15:17

In kluis gevonden laatmiddeleeuwse incunabelen komen terug naar Gouda

De in 2022 in een kluisje bij de Haastrechtse passionisten teruggevonden incunabelen komen terug naar de Librije in Gouda. De incunabelen komen oorspronkelijk het Goudse Paulusklooster, zijn versierd door collatiebroeders, zijn vervolgens in de Goudse Librije belandt en daaruit weer geveild. De zeven Goudse incunabelen uit het Passionistenklooster in Haastrecht worden 17 mei overgedragen aan het Streekarchief Midden-Holland.

Advertorial Winkels vandaag 13:23

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.