Olympia

Business Club Olympia gaat sky high

Olympia heeft een actieve Business Club. Dankzij deze sponsoren heeft de Goudse club mooie clubkleding voor trainers en leiders van de jeugd, een duurzame koelunit, een AED apparaat, et cetera. Donderdag stond een sportieve activiteit met de club op het programma: 32 leden gingen sky diven.

Netwerken

De Business Club Olympia ondersteunt in het bijzonder projecten voor de jeugdopleiding en daarnaast biedt de businessleden de Olympia-leden de mogelijkheid om te netwerken in een ontspannen sfeer. Dit keer stond Skydiven op het programma.

Heb jij interesse en wil jij ook lid worden van de Business Club Olympia? Neem dan contact op via commercie@gcfc-olympia.nl of kijk op de website of op https://lnkd.in/gq9etVAh 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 08:00

Help de gemeente om mensen te helpen met geldproblemen

De gemeente Gouda helpt inwoners die moeite hebben met rondkomen, betalingsproblemen of schulden hebben. Deze hulp kan van levensbelang zijn, en het moet dus goed werken. Daarom heeft de gemeente jouw hulp nodig! 

Sport en recreatie gisteren 21:00

Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Ontdek het zelf tijdens het open weekend

Ga je voor BBB - Buik Billen Benen of voor CDA - Cardio Douchen Afdrogen? Misschien heb je meer met PVV - Poweryoga Voor Vrienden, ben je toe aan D66 - Dag66 zonder spierpijn of heb je zin in CU - Cappuccino Uurtje? Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Van spanning tot ontspanning: het kan er allemaal. Ontdek het zelf tijdens het open weekend van SportCity Gouda.

Opinie gisteren 20:00

Communiceren

Er was ergens een klusje te doen. Er moest onkruid getrokken worden in een buurtje. Maar hoe gingen we dat aanpakken?

Opinie gisteren 18:45

Kwaliteit van de Kleiweg heeft impuls nodig

Tijdens de bestuursvergadering van de Samenwerkende Binnenstad Ondernemers Gouda (SBG) op 13 september  hebben we gesproken over de kwaliteit van de Kleiweg. We ontvangen meerdere signalen vanuit de ondernemers en de centrummanager dat de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van deze zeer belangrijke winkelstraat een impuls nodig heeft.