Buurtvoorlichters maken Gouda veilig(er)

Dat de Buurtvoorlichters snel kunnen inspringen in de wijk, blijkt deze week wel. Afgelopen vrijdag kregen ze een telefoontje van de gemeente Gouda of ze buurtbewoners konden attenderen op de huidige inbraakgolf in de wijken Bloemendaal en Plaswijck. Een week later staat de teller op 96 gesproken bewoners en een bereik van meer dan 220 huishoudens! 

buurtvoorlichters handhaving maak gouda veilig.jpg

Samen maken we Gouda veilig

Bewoners waren blij verrast met de komst van de Buurtvoorlichters en de tijdschakelaar die zij ontvingen. "Een super initiatief!" aldus meerdere bewoners uit de wijk.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.