C4 zet met zesde Culturele Business Borrel traditie voort

Na twee stille coronajaren en het superfeestelijke Gouda750-jaar was het weer de hoogste tijd om een jonge traditie verder te voeren en voort te zetten. De directeuren van de C4 verwelkomden donderdag mensen uit de culturele sector, het bedrijfleven en de politiek voor de zesde editie van de Culturele Business Borrel, dit keer in de Chocoladefabriek.

Ontmoeten, informatie delen, samenwerken en vooral je netwerk vergroten. Dat is kort gezegd het doel van de Culturele Business Borrel.

De C4 (De Goudse Schouwburg, Cultuurhuis Garenspinnerij, Museum Gouda en Chocoladefabriek) zet zich graag in om bedrijven, culturele organisaties en de Goudse politiek met elkaar te verbinden. "En vooral willen we laten zien hoe cultuur een bijdrage levert aan de Goudse gemeenschap", aldus de C4.

Erna Staal was gastvrouw en verwelkomde de gasten in de vorig jaar verbouwde en uitgebreide Chocoladefabriek. De bezoekers konden onder meer een kijkje nemen in de Techniekwerkplaats waar het personeel van de toekomst enthousiast wordt gemaakt voor techniek & technologie.

De C4-directeuren vertelden in het kort wat er dit jaar op het programma staat. Tweede Kamerlid Mohammed Mohandis hief het glas met de aanwezigen bij de opening.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 14:58

De Oriënt Express doet dinsdagavond Gouda aan

De Oriënt Express komt dinsdagavond aan en langs Station Gouda. Dat zal rond 19u22 zijn. Rijtijden van de Oriënt Express: 18u14 Roosendaal Via Dordrecht 18u46 Zwijndrecht Via Rotterdam 19u22 Gouda Via Woerden & Breukelen 20u13 Amsterdam CS.

Media vandaag 11:46

Gouwenaars Han Bouwmeester en Pieter Verhoeve te gast bij OP1

Twee Gouwenaars waren maandagavond te gast bij het NPO-praatprogramma OP1. De Goudse burgemeester Pieter Verhoeve en Simone Lamain spraken over de nieuwe plannen voor Prinsjesdag over de nieuwe plannen voor Prinsjesdag. De Goudse brigade-generaal Han Bouwmeester, Bart Wallet en Beri Shalmashi over de vergelding van Iran.

Weer in Gouda vandaag 11:35

Stevige buien en krachtige wind, ook kans op hagel en onweer

Dinsdag wordt een onstuimig dag met veel buien, waarbij er ook kans is op hagel en onweer. De wind waait stevig en 's ochtends zijn er zware windstoten. Het wordt met ongeveer 10 graden vrij koud voor de tijd van het jaar.

Weer in Gouda vandaag 11:11

Hoe komt een weerbericht tot stand?

Huub Mizee is al vele jaren bekend als weerman bij Radio- en TV West. Hij komt vrijdagavond 19 april bij Weerclub Gouda vertellen wat er allemaal komt kijken bij het samenstellen van een weerbericht. De publieksavond met de lezing Hoe komt een weerbericht tot stand? is bij Kinderboerderij De Goudse Hofsteden en begint om 20u00.

Sport vandaag 11:03

NK-titel voor tafeltennissers Marco van der Meijden en Rob van der Kaa

Marco van der Meijden in de 40+ open klasse en Rob van der Kaa in de 60+ klasse zijn afgelopen zondag Nederlands kampioen tafeltennis in het enkelspel geworden. Daarnaast zegevierde Van der Meijden tevens in het dubbelspel. Beiden spelen voor het Goudse Vriendenschaar.

Sport en recreatie vandaag 10:42

Biljarter Hans Duits Gouds Libre Kampioen 2024

Biljarter Hans Duits is de nieuwe Goudse Libre Kampioen 2024. Duits versloeg in de finale Jan Wassenaar en mocht daarmee de wisselbeker uit handen van Martin de Bruin in ontvangst nemen.