C4 zet met zesde Culturele Business Borrel traditie voort

Na twee stille coronajaren en het superfeestelijke Gouda750-jaar was het weer de hoogste tijd om een jonge traditie verder te voeren en voort te zetten. De directeuren van de C4 verwelkomden donderdag mensen uit de culturele sector, het bedrijfleven en de politiek voor de zesde editie van de Culturele Business Borrel, dit keer in de Chocoladefabriek.

Ontmoeten, informatie delen, samenwerken en vooral je netwerk vergroten. Dat is kort gezegd het doel van de Culturele Business Borrel.

De C4 (De Goudse Schouwburg, Cultuurhuis Garenspinnerij, Museum Gouda en Chocoladefabriek) zet zich graag in om bedrijven, culturele organisaties en de Goudse politiek met elkaar te verbinden. "En vooral willen we laten zien hoe cultuur een bijdrage levert aan de Goudse gemeenschap", aldus de C4.

Erna Staal was gastvrouw en verwelkomde de gasten in de vorig jaar verbouwde en uitgebreide Chocoladefabriek. De bezoekers konden onder meer een kijkje nemen in de Techniekwerkplaats waar het personeel van de toekomst enthousiast wordt gemaakt voor techniek & technologie.

De C4-directeuren vertelden in het kort wat er dit jaar op het programma staat. Tweede Kamerlid Mohammed Mohandis hief het glas met de aanwezigen bij de opening.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport en recreatie vandaag 12:07

Deze sporters staan nu op Wall of Fame

In Sportcentrum De Mammoet was zaterdagavond de feestelijke onthulling van de nieuwe naambordjes op de Wall of Fame. Op de Wall of Fame werden de namen van sporters toegevoegd, die de afgelopen twee jaar een Goudse Sportpenning hebben ontvangen voor een bijzondere sportprestatie. 

Advertorial Koor vandaag 11:29

Toonkunst Gouda voert Johannes Passion op in Sint Janskerk

300 jaar na de eerste uitvoering in 1724 voert Toonkunst Gouda in de SintJanskerk de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach uit, een oratorium met als onderwerp het lijden en sterven van Jezus naar het Evangelie volgens Johannes. De uitvoering vindt plaats op vrijdag 15 maart.

Calamiteiten vandaag 11:19

Het onbewaakte ogenblik

Het onbewaakte ogenblik. Dat klinkt als de titel van een bestseller, maar werd voor een treinreiziger vanavond de akelige waarheid. De 22 jarige reiziger uit Nieuwerkerk aan den IJssel was met de trein onderweg naar huis. De tas van de man lag boven hem in het bagagerek. Ondanks dat zijn tas pal boven hem lag lukte het iemand toch om de tas in een onbewaakt moment te stelen.

Voetbal vandaag 11:10

Stan is the man bij Jodan Boys

Wat een knotsgekke wedstrijd was het zaterdag voor Jodan Boys tegen Woudenberg. Je bent de held van de wedstrijd wanneer je in de extra tijd van de extra tijd, het beslissende doelpunt maakt. Stan Griffioen deed dit!

Waterpolo gisteren 10:55

GZC Donk speelt zondag waterpolo-bekerfinale tegen ZV De Zaan

GZC Donk speelt zondag 3 maart om 16u00 in het Haagse Hofbad de bekerfinale tegen ZV De Zaan. Recentelijk won ZV De Zaan in een tumultueuze wedstrijd met 13-14 bij GZC Donk. Aan het begin van het seizoen won de Goudse ploeg de SuperCup in Alphen aan de Rijn door met 14-11 af te rekenen met ZV De Zaan.