Cinema Gouda, Wendy van Bree
Advertorial Cinema Filmhuis Gouda

Cinema Gouda introduceert de 10-rittenkaart

De hoge energielasten, duurdere boodschappen en een volle tank, iedereen voelt het in de portemonnee. Om toch te kunnen genieten van de nieuwste films op het witte doek, introduceert Cinema Gouda de 10-rittenkaart:,- 10 keer naar de film voor maar 90,- euro.

Ook voor Cinema Gouda is het een uitdaging om te kunnen ondernemen in deze bijzondere tijd, maar de Goudse bioscoop wil graag dat haar bezoekers kunnen blijven genieten van film op het grote doek. "We hopen dat met de 10-rittenkaart we veel bezoekers blij kunnen maken", aldus Rafe Aarents, bedrijfsleider Cinema Gouda.

Aanbod

Je kunt de 10-rittenkaart online aanschaffen op de website www.cinemagouda.nl. Hij is in te zetten bij alle reguliere films, dus niet voor 3D films of Dolby Atmos of bij specials en events. "We starten even ‘basic’, geen toeslagen en ingewikkelde bijbetalingen, maar een basis-rittenkaart voor de reguliere film’. Daarvoor is bij ons genoeg keuze uit het aanbod. Uiteraard is er in de toekomst mogelijkheid om de rittenkaart uit te breiden voor films met toeslagen of anders", noemt Aarents.

Bij Cinema Gouda kun je momenteel voor €11,- per ticket naar de film, wat in vergelijking met veel andere bioscopen al wat aan de lagere kant is, maar vanaf heden kunnen alle filmbezoekers nog voordeliger uit. Met €90,- voor de 10-rittenkaart betekent dit dat je €20,- bespaart, wat gelijk staat aan bijna 2 keer naar de film!

Winactie

Om de 10-rittenkaart feestelijk te lanceren is er een leuke winactie door de cinema bedacht: Ontwerp een filmposter met jezelf in de hoofdrol en maak kans op een 10-rittenkaart! Het maakt niet uit hoe je dit doet: via paint, photoshop, canva of ouderwets knip en plakwerk. Laat je creativiteit de loop en mail het resultaat naar marketing@cinemagouda.nl. De mooiste, leukste, meest creatieve ontwerpen plaatsen wij op social media en dan laten we de bezoekers stemmen op de winnaar. De winactie sluit op 1 november.


Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid