Cinema Gouda, Wendy van Bree
Advertorial Cinema Filmhuis Gouda

Cinema Gouda introduceert de 10-rittenkaart

De hoge energielasten, duurdere boodschappen en een volle tank, iedereen voelt het in de portemonnee. Om toch te kunnen genieten van de nieuwste films op het witte doek, introduceert Cinema Gouda de 10-rittenkaart:,- 10 keer naar de film voor maar 90,- euro.

Ook voor Cinema Gouda is het een uitdaging om te kunnen ondernemen in deze bijzondere tijd, maar de Goudse bioscoop wil graag dat haar bezoekers kunnen blijven genieten van film op het grote doek. "We hopen dat met de 10-rittenkaart we veel bezoekers blij kunnen maken", aldus Rafe Aarents, bedrijfsleider Cinema Gouda.

Aanbod

Je kunt de 10-rittenkaart online aanschaffen op de website www.cinemagouda.nl. Hij is in te zetten bij alle reguliere films, dus niet voor 3D films of Dolby Atmos of bij specials en events. "We starten even ‘basic’, geen toeslagen en ingewikkelde bijbetalingen, maar een basis-rittenkaart voor de reguliere film’. Daarvoor is bij ons genoeg keuze uit het aanbod. Uiteraard is er in de toekomst mogelijkheid om de rittenkaart uit te breiden voor films met toeslagen of anders", noemt Aarents.

Bij Cinema Gouda kun je momenteel voor €11,- per ticket naar de film, wat in vergelijking met veel andere bioscopen al wat aan de lagere kant is, maar vanaf heden kunnen alle filmbezoekers nog voordeliger uit. Met €90,- voor de 10-rittenkaart betekent dit dat je €20,- bespaart, wat gelijk staat aan bijna 2 keer naar de film!

Winactie

Om de 10-rittenkaart feestelijk te lanceren is er een leuke winactie door de cinema bedacht: Ontwerp een filmposter met jezelf in de hoofdrol en maak kans op een 10-rittenkaart! Het maakt niet uit hoe je dit doet: via paint, photoshop, canva of ouderwets knip en plakwerk. Laat je creativiteit de loop en mail het resultaat naar marketing@cinemagouda.nl. De mooiste, leukste, meest creatieve ontwerpen plaatsen wij op social media en dan laten we de bezoekers stemmen op de winnaar. De winactie sluit op 1 november.


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.