Club Klei

Club Klei verhuist van Raam naar Zeugstraat

Club Klei verhuist van de Raam naar de Zeugstraat. "Sleutels in de pocket! Komende tijd aan de slag om er een geweldige plek van te maken. Ondertussen draaien we op de Raam gewoon door!", zo laat eigenaar Sebastiaan Lindenhof weten.

De Club Klei wordt na de verhuizing bijna vier keer zo groot. Daarbij krijgt het pand ook een winkelfunctie. Alles wat in de Club Klei wordt gemaakt, wordt aan de voorkant verkocht.

Club Klei is een deelatelier in de binnenstad van Gouda. Heb je een liefde voor klei en keramiek en ben je op zoek naar een fijne plek om te werken met klei? Reserveer dan een werkplekboek een workshop of boek een cursus. 

Sebastiaan Lindenhof is Club Klei gestart vanuit de behoefte om enthousiaste en getalenteerde keramisten een gedeelde plek te bieden met genoeg faciliteiten en ruimte om prachtig werk te kunnen maken. 

Club Klei maakt onderdeel uit van keramiek studio & atelier Seb’s Ceramics. Hier werkt Lindenhof naast de vervaardiging van gebruiksgoed ook aan andere keramische objecten.  

Je kunt Club Klei nu vinden op Raam 119A en binnenkort in de Zeugstraat 90-92 in Gouda.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 10:21

Zelf een bus besturen? Kom naar open dag vervoerder Arriva

Heb jij er wel eens over nagedacht om buschauffeur te worden maar is het er nooit van gekomen? Heb je altijd al eens in een bus willen rijden? Of zou je graag meer te weten willen komen over het beroep? Arriva nodigt je graag uit om te kijken of het beroep van buschauffeur, fulltime of parttime, bij jou past door een proefrit op de bus te maken.

Geschiedenis vandaag 10:08

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij. Het Historisch Platform Gouda reikte zaterdag aan de kersverse Goudologen het certificaat Goudologie 1 uit. Dit na een goed gemaakt examen in - hoe kan het ook anders - het stadhuis op de Markt.

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt. 

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.