Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet
Advertorial Theater

CoolTalent blijft cool en showt veel talent

CoolTalent vond zaterdagavond voor de 11de keer plaats in De Goudse Schouwburg. CoolTalent is uitgegroeid tot een uniek evenement met een avondvullende voorstelling in de grote zaal van de Goudse Schouwburg. En zaterdagavond maakte de organisatie Stichting JdH Theaterproducties dat weer meer dan waar. CoolTalent blijft cool en showt veel talent.

Podium

COOL Talent is een avondvullende voorstelling waarin de beste acts van middelbare scholen uit Gouda en omgeving een professioneel podium krijgen om hun grote kwaliteiten aan een zo groot mogelijk publiek te tonen. Dit kan zijn in de vorm van zang, dans, cabaret, kort toneel etc. COOL Talent is de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een uniek Gouds evenement!

Ooit begonnen door de LIONSCLUB GOUDA heeft Stichting JdH Theaterproducties de organisatie en productie overgenomen.

Op 1 juni was de 11e editie van COOL Talent in de grote zaal van de GOUDSE SCHOUWBURG. En ook dit jaar was het opnieuw een geweldige avond waar het talent en enthousiasme van leerlingen – en hun docenten – van bijna alle middelbare scholen in Gouda en omstreken van het podium spatte.

Muziekavonden

Nadat de organisatie alle muziekavonden op vijf Goudse middelbare scholen hadden gezien was er een prachtige line up samengesteld van zo’n 22 fantastische muzikale acts. Zaterdagavond zagen de aanwezigen de hoogtepunten van de muziekavonden van: De Goudse Waarden, Het Coornhert Gymnasium, het Coenecoop College, GSG Leo Vroman en het Antoniuscollege.

En we waren voorbereid; 'de ene act zal u nog meer versteld doen staan dan de andere. Het allerbeste talent uit Gouda en omstreken ziet u tijdens COOL TALENT!'. En dat klopt als een zwerende vinger.


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.