GGD Hollands Midden

Coronaprik halen kan nog tot en met 22 december

Mensen van 60 jaar en ouder, volwassenen tot 60 jaar die een uitnodiging krijgen voor de griepprik en zorgmedewerkers met direct patiëntencontact, kunnen nog tot en met vrijdag 22 december een coronaprik halen bij de GGD. Daarna stopt de najaarsronde officieel en kunnen deze groepen geen coronaprik meer krijgen. Het is niet nodig om te wachten op de uitnodigingsbrief van het RIVM.

Voor de grote corona vaccinatielocaties van Hecht GGD Hollands Midden in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden, kun je een afspraak maken via www.planjeprik.nl of 0800 – 7070. Je kunt daar ook binnenlopen zonder afspraak. Als de wachtrij te lang wordt, vragen we bezoekers zonder afspraak de prik later te halen. Wie een afspraak maakt, is wel altijd zeker van een prik. Voor onze kleine pop-up priklocaties is het niet mogelijk om een afspraak te maken. Houd rekening met een wachttijd als je bij een pop-up een prik gaat halen.

Corona vaccinatielocaties

Data en tijden kunnen wijzigen. Kijk daarom voor vertrek altijd op www.ggdhm.nl/priklocaties-corona voor de meest actuele informatie. Hier vind je ook alle adressen. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

 • Alphen aan den Rijn, GGD-vaccinatielocatie Nieuwe Sloot: t/m 16 december op dinsdag t/m zaterdag van 8.00 tot 15.30 uur. Afspraak maken mogelijk.
 • Gouda, GGD-vaccinatielocatie: t/m 22 december op dinsdag t/m zaterdag van 8.00 tot 15.30 uur. Afspraak maken mogelijk.
 • Hillegom, Nexus (sportpark De Zanderij): woensdag 6, 13 en 20 december van 13.30 tot 17.00 uur.
 • Katwijk, CJG Katwijk (‘t Kwadrant): vrijdag 24 november en 1 december van 9.00 tot 13.00 uur.
 • Leiden, GGD-vaccinatielocatie ECC: t/m 22 december op dinsdag t/m zaterdag van 8.00 tot 15.30 uur. Let op: donderdag 14 en vrijdag 15 december is deze locatie gesloten! Afspraak maken mogelijk.
 • Lekkerkerk, Dorpshuis/Amicitia: woensdag 22 en 29 november en 6 december van 10.00 tot 14.00 uur.
 • Lisse, Sportcentrum De Waterkanten: zaterdag 25 november, 2 en 9 december van 13.00 tot 17.00 uur.
 • Nieuwerkerk aan den IJssel, Muziekschool MOZ-Art: zaterdag 25 november en 2 december van 11.00 tot 15.00 uur.
 • Noordwijk, Bibliotheek: vrijdag 24 november, 1 en 8 december van 12.00 tot 16.00 uur.
 • Roelofarendsveen, Sporthal De Tweesprong: donderdag 23 en 30 november en 7 december van 14.00 tot 18.00 uur.
 • Schoonhoven, De Ark: donderdag 23 en 30 november van 09.00 tot 13.00 uur.
 • Voorschoten, Gemeentehuis: vrijdag 1 en 8 december van 14.00 tot 18.00 uur.

Coronaprik thuis? Bel zo snel mogelijk!

Kun je door een ernstige ziekte of beperking niet naar een priklocatie komen? Ook niet met hulp van familie of bekenden? Bel dan uiterlijk 8 december, maar het liefst zo snel mogelijk met 0800 - 2077. Dan wordt samen met jou gezocht naar een oplossing. Mogelijk kom je in aanmerking voor een coronaprik thuis. We vaccineren niet-mobiele thuiswonenden nog tot eind december.

Zwangeren en medisch hoog risicogroepen

Voor zwangeren en voor mensen met een verwijzing van een medisch specialist, blijft de coronaprik ook na 22 december verkrijgbaar. Dat geldt ook voor mensen die graag een coronaprik willen ter bescherming van iemand met een kwetsbare gezondheid in hun directe omgeving. Binnenkort volgt op onze website meer informatie over waar deze groepen in 2024 een coronaprik kunnen halen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.