GMHC

Cupfighters GMHC gaan met bussen naar Groningen, en jij kan mee

Dames 1 van de Goudse Mixed Hockey Club reist vrijdag af naar het verre Noorden voor de kwartfinale van de Silver Cup. In Groningen nemen de Goudse hockeydames het op tegen GHBS

hockey gmhc dames silver cup martijn van duffelen.jpg

Bij zijn = meemaken

De hockeyclub gaat de Goudse cupfigthers ondersteunen en aanmoedigen en hebben bussen geregeld. Jij kan daar bij zijn en ook mee (wellicht mee feestvieren). Er zijn nog enkele plaatsen in de bus beschikbaar. Dus meld je snel aan. Het belooft een onvergetelijke avond te worden. BIJ ZIJN = MEEMAKEN...

Stunt

De hockeydames van GMHC zorgden vrijdagavond 5 april weer voor een stunt in de Silver Cup. Ditmaal werd tweedeklasser Pollux in de reguliere tijd op 0-0 gehouden door de Goudse derdeklasser. En waren de Goudsen weer beter in de shoot-outs. GMHC gaat nu naar de kwartfinale. Daarin moeten ze het in Groningen opnemen tegen GHBS.

hockey gmhc dames kring sticks.JPG.jpeg

Reuzendoder 

Vrijdagavond 5 april stuntte het damesteam van GMHC door als enige derdeklasser te winnen in de achtste finales van de Silver Cup. Na een spannende wedstrijd bleef de stand na 70 minuten reguliere speeltijd 0-0. Met een volle tribune ontpopte het damesteam zich daarna tot ware Cupfighters en sloten zij de serie vrije ballen met 3 – 2 winnend af.

De hockeydames van GMHC maakten daarnee hun reputatie van reuzendoder in het bekertoernooi om de Silvercup meer dan waar. Onder zeer grote belangstelling van een paar honderd (!) toeschouwers versloeg GMHC het een klasse hoger spelende Pollux uit Vlaardingen na shootouts.

Bus

Na Ypenburg (1-0), Dopie (1-1, door na shootouts), Roomburg (3-2) en Haarlem (1-1 door na shootouts) schakelden de hockeydames van GMHC ditmaal dus tweedeklasser Pollux uit. Daardoor bereikte GMHC de kwartfinale. Daarin treft GMHC een verre uitwedstrijd tegen GHBS, dat uitkomt in de eerste klasse. Er gingen al snel stemmen op om daar met een bus (bussen) vol supporters naar toe te gaan. Die kwartfinale is op 19 april.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.