Cyclus

Cyclus haalt afval maandag vroeger op door hitte

Vanwege de verwachte hitte past afvalbedrijf Cyclus de inzameling- en reinigingswerkzaamheden in Gouda op maandag aan. "Maandag 25 juli wordt het heet. Wij hebben besloten omwille van het welzijn van onze medewerkers de inzameling en reinigingswerkzaamheden maandag zo vroeg mogelijk te starten, maar ook eerder te stoppen", aldus Cyclus. De milieustraat in Gouda is open van 7u30 tot 13u30 (op afspraak).

Vanwege de verwachte hitte past afvalbedrijf Cyclus de inzameling- en reinigingswerkzaamheden in Gouda aan. Het bedrijf wil maandag zo vroeg mogelijk starten, maar ook eerder te stoppen. Om vroeg te kunnen starten met de inzameling, vraagt het bedrijf iedereen de minicontainer of PMD-zak zondagavond al aan te bieden.

Dinsdagochtend worden extra medewerkers ingezet om zoveel mogelijk routes tijdig af te kunnen ronden. ''Daarmee streven we ernaar de inzameling zoveel mogelijk volgens planning te laten verlopen. Echter kan het voorkomen dat uw minicontainer niet geleegd is. Wij willen de Gouwenaars vragen om het aanbieden van hun  minicontainer of PMD-zak uit te stellen tot het volgende inzamelmoment. Indien dit echt niet mogelijk is, kunnen onze klanten telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 0182-547500 (op werkdagen tussen 8u30 en 17u00).''

De minicontainer of PMD-zak zal in dat geval later alsnog ingezameld worden. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.