Cyclus

Cyclus haalt afval maandag vroeger op door hitte

Vanwege de verwachte hitte past afvalbedrijf Cyclus de inzameling- en reinigingswerkzaamheden in Gouda op maandag aan. "Maandag 25 juli wordt het heet. Wij hebben besloten omwille van het welzijn van onze medewerkers de inzameling en reinigingswerkzaamheden maandag zo vroeg mogelijk te starten, maar ook eerder te stoppen", aldus Cyclus. De milieustraat in Gouda is open van 7u30 tot 13u30 (op afspraak).

Vanwege de verwachte hitte past afvalbedrijf Cyclus de inzameling- en reinigingswerkzaamheden in Gouda aan. Het bedrijf wil maandag zo vroeg mogelijk starten, maar ook eerder te stoppen. Om vroeg te kunnen starten met de inzameling, vraagt het bedrijf iedereen de minicontainer of PMD-zak zondagavond al aan te bieden.

Dinsdagochtend worden extra medewerkers ingezet om zoveel mogelijk routes tijdig af te kunnen ronden. ''Daarmee streven we ernaar de inzameling zoveel mogelijk volgens planning te laten verlopen. Echter kan het voorkomen dat uw minicontainer niet geleegd is. Wij willen de Gouwenaars vragen om het aanbieden van hun  minicontainer of PMD-zak uit te stellen tot het volgende inzamelmoment. Indien dit echt niet mogelijk is, kunnen onze klanten telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 0182-547500 (op werkdagen tussen 8u30 en 17u00).''

De minicontainer of PMD-zak zal in dat geval later alsnog ingezameld worden. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.