Riverdale
Advertorial Muziek

Danceliefhebbers kunnen uit hun dakpan op Riverdale Festival

Danceliefhebbers kunnen op zaterdag 25 mei (van 12 tot 23u00) uit hun dakpan! Het Riverdale Festival 2024 vindt dan plaats in onze stad, op GOUDasfalt. Gouda transformeert die dag in een walhalla van Urban, Techno en House muziek van lokale en nationale DJ’s, zoals van de Gouwenaars Jimmy Nutbey en KSMS. Goudse ondernemers zorgen voor het stillen van de honger met hun foodtrucks! 

Tickets

Klik hier om naar de ticketshop te gaan. Er zijn alleen nog Late tickets beschikbaar.


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.