De Goudse Schouwburg, Wendy van Bree
Advertorial Theater

De Goudse Schouwburg presenteert morgen seizoensprogramma

De Goudse Schouwburg presenteert op maandag 22 mei het programma van theaterseizoen 2023-2024 tijdens de feestelijke seizoenspresentatie.

schouwburg publiek vanaf podium.jpg

Seizoenspresentatie

Het programma is rond en er is een prachtig, gevarieerd en vol programma samengesteld met (inter)nationaal gevestigde namen, nieuw talent, eigen producties en meer. Ook dit jaar presenteert de schouwburg dit met trots tijdens de seizoenspresentatie op maandag 22 mei! Een feestelijke avond met live previews van een aantal bijzondere acts en een vooruitblik naar wie er allemaal naar Gouda komen.

Directeur Tineke Maas, programmeur Alex Mooren en gast-presentator Mouna Laroussi nemen je in vogelvlucht mee door het aanbod van komend seizoen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Na de presentatie kun je meteen tickets kopen voor een aantal geselecteerde voorstellingen en krijgen bezoekers als eerste de seizoensbrochure mee naar huis.

schouwburg grote zaal balkon publiek.jpg

Informatie over de start van het nieuwe seizoen

De nieuwe seizoensbrochure valt tussen 23 en 27 mei op de mat bij vaste bezoekers en is daarna op te halen in de schouwburg en andere centrale locaties in Gouda zoals de Bibliotheek en Cinema Gouda.

Het volledige programma van het nieuwe theaterseizoen staat dinsdag 23 mei 18u00 online op de website www.goudseschouwburg.nl

De kaartverkoop voor Vrienden van de Goudse Schouwburg start op woensdag 31 mei 11u00 online, telefonisch en aan de kassa op de Boelekade. De kaartverkoop voor al het publiek start op zaterdag 3 juni 11u00 online, telefonisch en aan de kassa op de Boelekade.

Vriend van de Goudse Schouwburg

Als Vriend krijg je dit seizoen dus 3 dagen voorrang op reserveren van tickets voor het nieuwe seizoen! Daarnaast ontvang je meer leuke extra's en steun je natuurlijk de Goudse Schouwburg zodat zij ook in de toekomst mooi aanbod kunnen blijven presenteren. Vriend word je voor € 30,- per persoon of voor twee personen € 50,-. Lees er meer over op de website.


Meer nieuws

Ondernemen vandaag 15:41

Druk bezochte bijeenkomst GBC/SBG met gastspreker Robert Doornbos

Een volle raadzaal van het Huis van der Stad dinsdagavond bij de inspiratieavond van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda en Goudse Business Club. Dit met een mooie, informele en informatieve bijdrage van gastspreker en oud Formule 1-coureur Robert Doornbos.

Politiek vandaag 15:19

Wethouder Rogier Tetteroo neemt vanavond afscheid van Goudse politiek

Na bijna 9 jaar wethouderschap en 4 jaar raadslidmaatschap (fractievoorzitter) is Rogier Tetteroo vanaf donderdag 1 juni aan de slag gegaan voor het start-up bedrijf MicroWoning.com. Vanavond, woensdag 7 juni, neemt Tetteroo tijdens de raadsvergadering afscheid van de Goudse politiek. 

Advertorial Theater vandaag 15:04

De Waarheid van Kate op do. 8 juni in De Theaterbakkerheij

‘De waarheid van Kate’ is een multimedia voorstelling van John de Heij theaterproducties waarin Suzanne Glasbergen maar liefst 26 personages speelt, live op het toneel en via drie grote LCD schermen als in een videoclip. Voor het eerst sinds jaren staat John de Heij zelf weer op het toneel, ditmaal in de rol van live muzikant en dj. En wel op donderdag 8 juni, vanaf 20u00 in De Theaterbakkerheij.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:58

HPV-prikbus komt naar treinstation Gouda

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Op 8 en 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus bij het treinstation van Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.

Voetbal vandaag 13:34

Brainstormavond bestuurlijke toekomst Olympia

De voetbalvereniging Olympia houdt woensdagavond 7 juni vanaf 20u00 in haar clubhuis een brainstorm sessie over de bestuurlijke toekomst van de club én om te helpen een aantal belangrijke posities in te vullen. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat het steeds lastiger blijkt om mensen te vinden om belangrijke vrijwilligersplekken in te vullen.

Natuur en recreatie vandaag 13:07

'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'

Operatie Steenbreek Gouda maakte dinsdag het motto van haar 5-jarig bestaan en verjaardag bekend. Dit bij overhandiging van een appelboompje aan burgemeester Pieter Verhoeve in het Huis van de Stad. Het motto is 'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'.